Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik’in saç takıntısı, Didem Balçın’ın aşermesi ve Nurgül Yeşilçay’ın set hali!

Burcu Biricik’in saç takıntısı, Didem Balçın’ın aşermesi ve Nurgül Yeşilçay’ın set hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya üzerinden takipçileri ile etkileşimde kalmaya ve hayran kitlelerini artırmaya devam ediyor. Instagram’da paylaşımlar yapan Burcu Biricik, Didem Balçın ve Nurgül Yeşilçay, farklı pozlarıyla dikkatleri çekti.

Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisinin çekimlerine devam eden Burcu Bircik, bambaşka bir kadın karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Temizlikçi iken bir seri katile dönüşen kadın karakteriyle farklı bir deneyim yaşayan oyuncu, sosyal medyada ise saç takıntısını ortaya koydu. Oyuncu, bir fotoğrafını yayınladı ve şöyle yazdı: “Fotoğrafta pek anlaşılmıyor ama e benim baya saçım varmış. Şaka maka saçlara arada bir nefes aldırmak lazım. Bir yıldır boya yok fön yok maşa yok hiç bi işlem yok. Lülelerim geri geldi.”

Burcu Biricik'in saç takıntısı, Didem Balçın'ın aşermesi ve Nurgül Yeşilçay'ın set hali! 9

Kefaret dizisine başlayan Nurgül Yeşilçay, Zeynep karakteri ile daha ilk bölümden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Performansı ile de övülen oyuncu, instagram hesabından ise set halini paylaştı.

Gülperi’den sonra 1 sezon bekleyen oyuncu, Kefaret ile Fox TV ekranında Pazar akşamları ekranda… Oyuncu, “Biri bizi gözetliyor” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Burcu Biricik'in saç takıntısı, Didem Balçın'ın aşermesi ve Nurgül Yeşilçay'ın set hali! 10

Ünlü oyuncu Didem Balçın’ın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Bebek bekleyen ve bu süreçte sosyal medyadan paylaşımlar yapan oyuncu, erkek bebek annesi olmaya hazırlanıyor.

Balçın, “Aşerdiğim tatlılar bile unsuz şekersiz. Aferin sana oğlum” diyerek aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Burcu Biricik'in saç takıntısı, Didem Balçın'ın aşermesi ve Nurgül Yeşilçay'ın set hali! 11