Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca, ara verdiği projesine geri döndü, hayranlarını mest etti!

Oktay Kaynarca, ara verdiği projesine geri döndü, hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, dizi hayranlarının sevdiği isimlerden birisi… Aksiyon yapımları denilince ilk akla onun ismi geliyor. Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakteri fenomen oldu ve yıllar sonra bile gündemden düşmüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak izlemekte olduğumuz oyuncu, bu karakteri de fenomenleştirmeyi başardı. Kaynarca, 6. sezonuyla diziye devam ediyor ve hikayesi, oyuncu kadrosu yenilenen dizi çok iyi reytinglerle yoluna devam ediyor.

Oktay Kaynarca, bu ara 1 yıl önce youtube kanalını duyurmuştu. Zaman zaman da paylaşımlar yaparak kendisi hakkında çeşitli videolar yayınlamıştı. Ancak bu projesine bir süre ara veren oyuncu, youtube’a geri döndü. Instagram hesabından duyuruda bulunan oyuncu, “Merhaba benimle ilgili güncel videoları youtube kanalımda izleyebilirsiniz” diyerek da hayranlarını kanalına yönlendiriyor.

Kaynarca, Yavuz Bingöl ile birlikte düet yaptığı “Sen Bir Aysın isimli türkünün videosunu da hesabından paylaştı.

Video youtube’da “25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü Vesilesiyle Tüm Kadınlarımıza İthafen” mesajıyla yayınlandı.

Oktay Kaynarca hem youtube’a geri döndüğünü açıklamış oldu hem de bunu çok özel bir video ile yaparak, kadına şiddete karşı önemli bir mesaj vermiş oldu. Takipçileri ünlü oyuncunun sesine ve yorumuna mest olduklarını belirten yorumlarda bulundu. Bir hayranı, “Hem sesi hem oyunculuğu hem de kalbî güzel adam” diye yazdı.

İşte beğeni toplayan o türkü: