Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’in unutulmaz anılarla dolu Sri Lanka macerası!

Burcu Biricik’in unutulmaz anılarla dolu Sri Lanka macerası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burcu Biricik, Sri Lanka’ya yaptığı seyahatin detaylarını anlattı.

seturday.com isimli internet sitesi için bu maceranın detaylarını aktaran ünlü oyuncu, Sri Lanka için “Hindistan’ın küçük haylaz kardeşi” nitelendirmesi yaptı.

Bu ülkede ne zaman ne yaşayacağınızı tam da planlayamayacağınızı belirten Burcu Biricik, macera dolu bir seyahat yaptığına değindi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Sri Lanka’da trene bindiği bir pozunu paylaşan oyuncu, ” Sri Lanka’nın trenlerini kullanın. Hala aktif olarak çalışan kapısı bacası olmayan buharlı renkli trenleri var. Biz bu trenlerle manzara izleyerek Ella’ya geçip dağın yamaçlarında yeşillikler içinde vadilere bakarak konakladık ve siz de sesizce doğayla iç içe kalmak isterseniz deneyebilirsiniz” diye yazdı.

Burcu Biricik, Sri Lanka macerasında yemeklerden gezdiği mekanlara kadar birçok anı biriktirdiğini de belirtiyor. Ünlü oyuncu, “Bazı gidip gördüğün yerler vardır üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin anıları hep capcanlıdır; Sri Lanka da öyle bir yer benim için” diye mesaj ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Burcu Biricik'in unutulmaz anılarla dolu Sri Lanka macerası! 7