Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’ten Netflix’te yayınlanan filme ve meslektaşlarına övgü dolu yorum

Burcu Biricik’ten Netflix’te yayınlanan filme ve meslektaşlarına övgü dolu yorum

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Camdaki Kız dizisiyle gündemde olan Burcu Biricik, yoğun geçen sezonun ardından uzun süredir tatil yapıyor. Eşi Emre Yetkin ile birlikte önce Yunan adalarına giden oyuncu, daha sonra Alaçatı’ya geçmişti. Dizide birlikte rol aldığı Enis Arıkan, Tuğrul Tülek ve Selma Ergeç gibi isimlerle de tatilde buluşan oyuncu, ayrıca annesi Feride’ye hayat veren Nur Sürer’le de buluşmuştu.

Kanal D’nin sevilen dizisinde Feyyaz Şerifoğlu ile başrolde oynayan Burcu Biricik, başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar samimi, içten, sempatik ve mütevazi halleriyle de hayranlarının yakından takip ettiği ve sevdiği bir isim.

Aynı zamanda meslektaşlarının başarılı işlerine karşı da her zaman övgü dolu yorumlar yapmaktan geri durmayan haliyle de beğeni topluyor. Oyuncu son olarak Netflix’te şu sıralar hayli popüler olan Gönül isimli filmi izledikten sonra yaptığı yorumla dikkatleri çekti.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla filme de güzel bir destek verdi oyuncu. 10 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı  Gönül filmi, Burcu Biricik’i de çok etkilemiş anlaşılan…

Burcu Biricik'ten Netflix'te yayınlanan filme ve meslektaşlarına övgü dolu yorum 7

Oyuncu filmin tanıtımını instagram sayfasından yayınlayarak öncelikle güzel bir destek verdi filme. Ardından da “Yaa ne güzel bir iş olmuş!” notuyla Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü ve Bülent Emin Yarar’ı da etiketleyerek meslektaşlarının oyunculuklarına da atıfta bulundu.

Biricik’in bu paylaşımı, sosyal medyada dikkat çekti. Gönül filmi, Burcu Biricik gibi pek çok izleyiciyi de etkilemeye devam ediyor. Hikayesi ve oyunculukları ile beğeni toplayan filmde Elrkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü ve Bülent Emin Yarar üçlüsüne Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek’in de aralarında bulunduğu oyuncular eşlik ediyor.

BKM Film’den Necati Akpınar ve Faruk Özerten’in yapımcılığında çekilen Gönül’de müzik yoluyla iletişim kuran bir köyün hikayesi anlatılıyor. Masalsı bir konuya sahip Gönül filminde, Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı ‘Piroz’ karakteri evlenmek üzere olan bir kıza aşık oluyor. Kız da ona gönlünü kaptırıyor. Birbirine aşık olan çift düğünden önce birlikte olunca işler bambaşka bir şekilde gelişiyor.