Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisi, ilginç ilklere imza atarak dikkatleri çekmeye devam ediyor!

Zeytin Ağacı dizisi, ilginç ilklere imza atarak dikkatleri çekmeye devam ediyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in son dönemde dikkat çeken yapımlarından birisi olan Zeytin Ağacı dizisi, 8 bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. İlk yayınladığı Temmuz ayında bir anda Top 10 listesinin ilk sıralarına yükselen dizi, adeta gündemi sarsmıştı!

Sosyal medyada çokça konuşulan ve pek çok yorum yapılan diziyi izleyenler, çok etkilendiklerini belirtiyorlar. Geçtiğimiz yıl yaz ayında çekimleri yapılan Zeytin Ağacı dizisi, oyuncularıyla olduğu kadar konusu itibariyle de dikkat çeken bir yapım olmayı başardı.

Nuran Evren Şit’in hikayesini yazdığı Zeytin Ağacı dizisi, özellikle aile dizilimi konusuyla izleyenlerde büyük merak uyandırdı. Dizide uzun yıllardır dostlukları süren 3 kız arkadaştan birinin kansere yakalanması sonrasında İstanbul’dan Ayvalık’a yerleşmesi ve burada tanıştığı Zaman isimli ilginç bir adamdan aldığı eğitimlerle hayatının değişmesi anlatılıyor.

Zeytin Ağacı dizisi, ilginç ilklere imza atarak dikkatleri çekmeye devam ediyor! 9

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ın başrolünde yer aldığı dizi, pek çok kişinin hayatına dokunan bir hikaye olarak da gönüllerde yer etmeyi başardı. Dizinin başarılı gidişi, dijital platformdan gelen verilerle birlikte bambaşka noktalara gidiyor!

Şu ana kadar hiçbir Türk dizisinin başaramadığını başarıyor Zeytin Ağacı dizisi! 8 bölümlük dizi, Netflix’in farklı ülkelerdeki aboneleri tarafından da beğeni toplarken, İngiltere’de Netflix Top 10 listesine giren ilk Türk dizisi olarak özel bir ünvanı aldı.

Netflix’de daha önce başka dizilerin yakalayamadığı başarılar ardı ardına geliyor! Netflix’in dili İngilizce olmayan diziler listesinde 31 milyon 200 bin saat izlenme rakamı ile de ikinci sırada yer alması son gelen haberlerden birisi.

Zeytin Ağacı dizisi, ilginç ilklere imza atarak dikkatleri çekmeye devam ediyor! 10

Türkiye’de büyük ilgi gören ve ardından Netflix’in yabancı ülkelerdeki aboneleri arasında da hızla yüksek izlenme rakamlarına ulaşan dizi, bir anda dünya gündeminde konuşulmaya başlandı. w

Yayınlandığı ilk hafta, 18.100.000 saat izlenmeyle büyük bir başarıyı elde eden Zeytin Ağacı, Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Diziler listesine de 5. sıradan girerek bir başarıya daha imza attı!

OGM Pictures imzalı dizinin Türkiye ile birlikte aralarında Arjantin, Mısır, Almanya, italya, Polanya ve İsviçre’nin de yer aldığı toplam 28 ülkede Netflix’in Top 10 listesine girmesi çok şaşırtıcı bir gelişme olarak kaydediliyor.

Zeytin Ağacı dizisi, ilginç ilklere imza atarak dikkatleri çekmeye devam ediyor! 11

Dizinin çekimleri sırasında da fragmanı yayınlandığında kimse bu kadar büyük bir ilgi göreceğini düşünmemişti. Ancak kısa sürede izleyiciyi yakalayarak, sosyal medyada da çokça konuşulmayı başararak çok özel bir yere oturdu Zeytin Ağacı dizisi! Oyuncuların performanslarıyla da çok beğenilen Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonunun olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu. İzleyiciler şimdiden bu sorunun yanıtını arıyor sosyal medyada…