Ana sayfa Güncel Haberler Burcu Kara önce ağlattı, sonra sevindirdi!

Burcu Kara önce ağlattı, sonra sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kara, önceki hafta youtube kanalında paylaştığı videoda oğlu Ali ile olan zor zamanlarını anlatmıştı. Anneliğin hayatının en önemli kimliği olduğunu ifade eden Kara, “İnsanı çok burkan bir konu. Sezen Aksu’nun bir sözü var “Annelik ömür boyu vicdan azabı ” diye… Bu çok acayip bir şey, çok acayip bir duygu. Kendimi sorgulamadığım bir tek bir an bile, 1 saat bile yok. Neyi yanlış yapıyorum, neyi eksik yapıyorum, bu doğru mu gibi. Dışarı çıktığım her an her vakit hemen eve gelmek istiyorum.Çalışmak zorunda olan anneleri düşünüp kendimi sürekli sakinleştirmeye çalışıyorum. Ama kendi keyfim, mutluluğum için yaptığım şeyi her an kendimi sorguluyorum” diye konuştu.

Oğlunun çok hareketli ve hiç durmayan bir dönemi olduğunu ve çok yorulduğunu belirten Burcu Kara, video çekimi sırasında da bazı anlarda duygularını gözyaşları ile ifade etti ve hayranları da oyuncunun bu hallerine bir hayli üzüldü.

Videodan o görüntüleri izleyebilirsiniz… Kara bugünkü paylaşımında ise bambaşka bir tablo çizdi.

Oğlu ile mutlu bir anını paylaşan ünlü oyuncu, Ali’nin artık kendisini yönetmeye başladığını da anlattı.

Oğlu ile mutlu anları hayranlarının da beğenisini kazandı.Kara, şu ifadeleri kullandı:

“Artık onun beni yönetmeye çalıştığı zamanlar başladı. Tecrübeli anneler; önerileriniz varsa bekliyorum. Dur durak bilmeden hareket eden, sürekli bir şeyler isteyen ve istediği her şeyden de hemen sıkılan bir iki yaş süreci. Anneeee şu balonu şişirir misin, hayirrrr öyle değillll, anne gel hamur yapalııımmmm, sıkıldım anne basket istiyoruuuummmm, anneee banyoya girelim miiiiii, anne tamiiiirrr, anne parka gidelim noluuuuurrrrr…”

Burcu Kara önce ağlattı, sonra sevindirdi! 7