Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kara’dan Youtube kanalıyla ilgili müjde geldi…

Burcu Kara’dan Youtube kanalıyla ilgili müjde geldi…

tarafından ker_def

Şu sıralar 1,5 yaşındaki oğlu Ali Çınar’ı büyüten oyuncu Burcu Kara, bir süre önce annelik serüvenini de anlattığı bir Youtube kanalı açmıştı.

Hayranlarının takip ettiği oyuncu, kanal sayesinde pek çok şey öğrendiğini ve kendisini geliştirdiğini açık yüreklilikle dile getirdi.

Burcu Kara, bir süre önce kanalındaki paylaşımlara ara vermişti. Kendisini takip edenlere yeni videolar paylaşacağının müjdesini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla verdi.

Ünlü oyuncu yeni gelişmelerle ilgili olarak şunları söyledi ve 2. sezon tanıtımını yaptı:

Benim canım esim @firatdparlak bir gün bana;kendine bir kanal aç ve bildiklerini anlat seni sevenlere,takip edenlere,kendini cok gizliyorsun dedi.Ve onu dinleyip,bir youtube kanali açıp sizlerle bulusmamin üzerinden tam bir yıl gecti.Bu sürede utangacligim gitti,daha cok öğrenen,arastiran birine dönüstüm sorularinızla,daha cok gelistim elestirilerinizle.Ve bundan daha da zevk alan,daha cok kendini acan birine dönüstüm sizinle.Simdi verdigim bu kısacık aradan sonra yeni ekip arkadaslarım ve yeni yol haritamla dönüyorum.Önümüzdeki haftadan itibaren sürpriz videolar ve sohbetlerle sizlerleyim.Ucundan azıcık bir video parçasını da buraya ekliyorum.Kanala abone olun ve yazın bana her konuda bekliyorum.Sevgiyle kalın?❤??

 

Burcu Kara'dan Youtube kanalıyla ilgili müjde geldi... 7