Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kıratlı, Başak Parlak ve Didem Balçın’dan güneşli pazar pozları

Burcu Kıratlı, Başak Parlak ve Didem Balçın’dan güneşli pazar pozları

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin-sinema filmlerinin sevilen yüzlerinden üç kadının sosyal medya hesaplarından yaptıkları pazar günü paylaşımları dikkatleri çekti. Bir süredir ekranlarda olmayan Burcu Kıratlı’nın takipçilerini mutlu eden pozuyla birlikte yazdığı not da pazar güneşi gibi insanın içini ısıtan cinsten. Oyuncu, gülümseyen bir fotoğrafıyla birlikte güzel bir dileğini paylaştı.

Hem İngilizce hem de Türkçe notuyla aşağıdaki paylaşımı yapan Burcu Kıratlı’nın “Gözlerinizin içini parlatacak güzel şeyler olsun” mesajının altında iyi dileklerin yanı sıra kendisiyle ilgili bir mesaj da mı vardı, merak kanısı oldu. Burcu Kıratlı’nın yüzünü bu kadar güldüren ve gözlerini parlatan durum ne acaba?

Bilindiği gibi oyuncu Şarkıcı Sinan Akçıl ile sürpriz bir evlilik yapmış ve kısa bir süre sonra boşanmıştı. Daha sonra ayrılığa dayanamayan çift, yeniden beraberliklerini ilan etmişlerdi. Burcu Kıratlı’nın gözünün içini parlatan bu aşk mı, bakalım ne çıkacak bu mesajın altından?

Gözlerinizin içini parlatıcak güzel şeyler olsun ✨✨????????
————————————————
Let there be nice things to make your eyes shine✨✨????

Burcu Kıratlı, Başak Parlak ve Didem Balçın'dan güneşli pazar pozları 9

Bir başka güneşli pazar günü mesajı ise Başak Parlak’tan geldi. Bir süredir ekranda olmayan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçileriyle buluşuyor. Oyuncunun spor tarzıyla hayli şık olduğu fotoğrafta, gün batımına yakın bir pozu yer alıyor. “Tek takip ettiğimiz gün batımı” notuyla aşağıdaki paylaşımı yapmış pazar günü için…

All we’re chasing is the sunset ????

Burcu Kıratlı, Başak Parlak ve Didem Balçın'dan güneşli pazar pozları 10

Bir diğer pazar güneşiyle poz veren isim ise Didem Balçın. Şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde oynayan oyucunun mesajı aslında daha çok Pakistanlı hayranları için. Zaten kıyafetinden de belli olduğu gibi oyuncu, bir markanın koleksiyonu için hatırlatma yaparak etiketlemiş.

Didem Balçın’ın İstanbul manzarası eşliğinde biraz da reklam kokan paylaşımı aşağıda…

@mariabofficial ın yeni koleksiyonu için çok heyecanlıyım????…
Kasım ayında görüşmek üzere..

I’m very excited for @mariabofficial ‘s new collection.See you on november…????❤️????
@_mariab_fatimab_ #pakistanifashion #pakistani #pakistan @hasangungorresmi @goksensl

Burcu Kıratlı, Başak Parlak ve Didem Balçın'dan güneşli pazar pozları 11