Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece korkuttu! Hasta haliyle Yasak Elma setinden ayrılmadı!

Eda Ece korkuttu! Hasta haliyle Yasak Elma setinden ayrılmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin öne çıkan karakterlerinden Yıldız’ı oynayan Eda Ece, sosyal medyada da adeta bir fenomen. Oyuncu, instagram’daki paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isim. Yasak Elma’nın setinden sık sık yaptığı paylaşımlar ilgiyle takip edilirken, verdiği tüyolar da yine diziyi takip edenlerin heyecanla beklediği paylaşımlar olmakta.

Eda Ece, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak hem kendisiyle ilgili hem de diziyle ilgili pek çok paylaşıma imza atıyor. Adeta Yasak Elma’nın gönüllü instagram elçisi gibi, diziye olan ilgiyi sıcak tutmayı da her daim başarıyor. Yaz sezonunda bile hem Yıldız’ı hem de diziyi unutturmadı.

Eda Ece’nin yaptığı bir paylaşım ise takipçilerini üzdü. Çünkü oyuncu fena halde hasta. Aslında Temmuz ayının ortasında başlayan çekimler nedeniyle yorgun düştüğü de görülüyor oyuncunun.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı setten bir paylaşımda “Akşam set, sabah set, hep setteyim” şeklinde bir söylemi de dikkat çekmişti. Önümüzdeki bölümlerde 5 oyuncunun birden diziden ayrılacağı ile ilgili tüyolar çoktan medyanın gündemine düştü.

Dizi aslında 3-4 bölüm önden gidiyor ancak çekimler yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu durum da oyuncuyu güçsüz düşürmüş anlaşılan. Elinde peçetesi ile poz veren oyuncu, hasta olduğunu söyledi ve takipçilerini korkuttu.

Ancak Covid olmadığını ekleyen Eda Ece, “Halim yok” diyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Yasak Elma ve diğer pek çok dizi setinde Covid 19 nedeniyle sıkı tedbirler alınmakta. Ancak tabii zaman zaman istenmeyen durumlar da oluşuyor. Set ekibinden ya da oyunculardan Covid’e yakalananlar da çıkabiliyor. Fakat Eda Ece’nin de notunda belirttiği gibi oyuncunun durumu Covid 19 ile ilgili değil.

Muhtemelen yoğun çalışma temposundan yorgun düşen oyuncu, gribal bir durum yaşıyor ama seti de aksatmamak hasta haliyle çalışmakta.

Biz de geçmiş olsun dileyelim…

İşte paylaşımı:

Eda Ece korkuttu! Hasta haliyle Yasak Elma setinden ayrılmadı! 11

Eda Ece korkuttu! Hasta haliyle Yasak Elma setinden ayrılmadı! 12

Eda Ece korkuttu! Hasta haliyle Yasak Elma setinden ayrılmadı! 13

Eda Ece korkuttu! Hasta haliyle Yasak Elma setinden ayrılmadı! 14

Eda Ece korkuttu! Hasta haliyle Yasak Elma setinden ayrılmadı! 15