Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler, geçen hafta veremediği kilonun intikamını aldı!

Eser Yenenler, geçen hafta veremediği kilonun intikamını aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen Eser Yenenler, son dönemde kilo verme çabalarıyla gündeme gelmekte. Yenenler, 7 haftadır bu konuda büyük çaba harcıyor ve neler yaptığını, aldığı sonucu da Youtube’da hayranlarıyla paylaşıyor…

Yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatan oyuncu, tüm süreci de gözler önüne seriyor. Eser Yenenler için 7. hafta oldukça zorlu geçmişti ve Oyuncu, sıkıntılı bir süreç yaşadığını mesajlarında aktarmıştı. Diyetine uyamadığı hafta da bunu itiraf etmekten çekinmedi. Zira tartıda zaten her şey belliydi!

Eser Yenenler, “7. Haftaya hoş geldiniz. Bu hafta kontrolü midem aldı ve biraz şımardım ama toparlamak için spora abandım. İlk defa diyet dışında bir şey yedim. Tartıda biraz şok olduğumuz bir haftayı geride bıraktık” ifadelerini kullandığı bir önceki videosunda hiç kilo veremediğini görmüştü.

Tartıya çıkmaktan korktuğunu da itiraf eden Eser Yenenler, 7. haftaya 123.6 kilo ile başlamıştı. Oyuncu, biraz midesine yenik düştüğü bu haftayı ise kilo veremeden yine aynı kilo ile tamamlamıştı. Eşi Berfu Yenenler, “Kilo verememişsin. Zaten veremeyeceğin belliydi. Biraz şımardın bu hafta. Çok fazla kilo verince birden heyecan yaptın” diyerek Eser Yenenler’i eleştirmişti.

İşte Eser Yenenler’in kilo verme macerasında8 hafta geride kaldı. Oyuncu, son haftada bir önceki haftanın intikamını almanın heyecanıyla bir video çekti.

İşte son paylaşımı:
Geçen haftanın intikamı alındı????????????????link bioda.