Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk 5 milyon takipçiye ulaştı ama pek umursamadı!

Burcu Özberk 5 milyon takipçiye ulaştı ama pek umursamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile başrolü paylaşan ve başarılı performansıyla da göz dolduran Burcu Özberk, hayran kitlesini de hızla artırıyor. Mart ayında final yapan Afili Aşk’ın ardından yeni sezonda yeni bir dizi hazırlığı içindeki oyuncu, Fox TV’de yayınlanacak Kimsesizler isimli dizinin kadrosuna katılmıştı.

Burcu Özberk, şimdilerde çekimler öncesi tatilde gününü gün ediyor. Yaptığı paylaşımlarla göz dolduran oyuncu geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşmış ve takipçilerini bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı.

Düzgün fiziği ile ve sempatikliğiyle de göz dolduran Burcu Özberk hem yurt içinde hem de yurt dışında milyonlarca kişi tarafından izleniyor… Oyuncunun instagram hesabındaki hızlı yükseliş de sürüyor.

İnstagram hesabı 5 milyonu geçen Burcu Özberk, bu durumu pek önemsemedi. Takipçileri, ünlü oyuncunun instagram’da 5 milyon kişiye ulaşmasının sevincini yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Ancak Burcu Özberk haberimiz yayınlandığı sırada herhangi bir paylaşım yapmamıştı.

Burcu Özberk 5 milyon takipçiye ulaştı ama pek umursamadı! 7