Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, Biran Damla Yılmaz ve Aslı Bekiroğlu aynı mesajı verdiler

Burcu Özberk, Biran Damla Yılmaz ve Aslı Bekiroğlu aynı mesajı verdiler

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesaplarından tatil hallerini paylaşan ünlü oyuncular mutluluklarıyla da konuşuluyor. Burcu Özberk, Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu ve Simay Barlas paylaşımları ile göz doldurdu. Takipçilerinden özgü ve beğeniler alan ünlü oyuncular, tatilde mutluluk saçarak aynı mesajı verdiler.

Afili Aşk sayesinde Altın Kelebek ödülünü alan Burcu Özberk, başarısını tatil ile taçlandırdı. Arkadaşları ile Bodrum’da tatil yapan oyuncu, instagram hesabından da bikinili pozunu yayınladı. Fotoğrafı çeken kişi ise Yağmur Tanrısevsin idi.

Burcu Özberk, Biran Damla Yılmaz ve Aslı Bekiroğlu aynı mesajı verdiler 10

Baraj dizisinin ilk iki bölümü ile gönülleri kazanan Biran Damla Yılmaz, yakında yeniden sete çıkacak. Oyuncu, neşesi ve yüksek enerjisi ile biliniyor. Oyuncu, “Gülmediğiniz bir gün, kayıp bir gündür demiş Charlie Chaplin” notu ile mutluluğunu aşağıdaki fotoğrafı ile sergiledi.

Burcu Özberk, Biran Damla Yılmaz ve Aslı Bekiroğlu aynı mesajı verdiler 11

Can Koçkan ile aşk yaşayan Aslı Bekiroğlu, en son Benim Tatlı Yalanım dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu, son dönemde dizindeki menisküs nedeniyle de sorunlar yaşamıştı. Aslı Bekiroğlu, tüm dertlerini tatilde unuttu ve etrafına da mutluluk saçıyor.

Burcu Özberk, Biran Damla Yılmaz ve Aslı Bekiroğlu aynı mesajı verdiler 12

Zalim İstanbul dizisinde Damla karakterine hayat veren Simay Barlas, başarılı performansı ile takdir edilen genç oyuncular arasındaydı. Barlas, sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor. İşte ünlü oyuncunun hesabından paylaştığı tatil hali…

Burcu Özberk, Biran Damla Yılmaz ve Aslı Bekiroğlu aynı mesajı verdiler 13