Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılan oyuncu rakibi Ramo’ya katıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılan oyuncu rakibi Ramo’ya katıldı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi.com / Detay – Show TV’de ilk sezonu beklentilerin altında kalan Ramo dizisi, 2.sezona bambaşka bir şekilde hazırlanıyor. Çekimlere başlanmadan önce diziden gelen değişim haberleri şaşkınlık yarattı. Birçok oyuncunun yapımdan ayrıldığına yönelik bilgiler sosyal medyaya düşmüştü.

Deniz Gürzümar ve Ekin Türkmen yaptıkları duyurularla Ramo dizisinin 2. sezonunda yer almayacaklarını açıkladılar. Görkem Sevindik, Hakan Salınmış, Cemre Baysel, İdil Fırat, İlhan Şen gibi ismilerin de diziden ayrıldığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı.

Bu sefer ise diziye yeni bir oyuncunun katıldığı bilgisi geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ramo dizisinin 2. sezonuna Olgun Şimşek katılacak.

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum ve Yiğit Özşener’in başrolünde yer aldığı Ramo’nun hikayesinde büyük bir değişikliğe gidildi. Artık dizi Adana’da değil, İstanbul’da yolculuğuna devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan oyuncu rakibi Ramo'ya katıldı! 7

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Yaşar Kimsesiz karakterini canlandıran Olgun Şimşek, 2 yılın ardından bu sefer Ramo ile izleyici karşısına çıkacak.

Bilindiği üzere iki dizide salı akşamları yayınlanıyor ve birbirlerine rakip konumunda. Olgun Şimşek de eski dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a rakip oldu.