Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk bitmeyen tatilinden fotoğraflarıyla büyülemeye devam ediyor!..

Burcu Özberk bitmeyen tatilinden fotoğraflarıyla büyülemeye devam ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi sona eren oyuncu Burcu Özberk dizisi biter bitmez soluğu Bali’de aldı.

Yoğun çalışma temposundan yorulan güzel oyuncu egzotik adada yorgunluk atıyor. Oyuncu sosyal medyada da sık sık Bali’nin doğası eşliğinde muhteşem pozlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Burcu Özberk’in son paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Bali’de güneş ve denizin tadını çıkaran oyuncu bikinili fotoğraflarıyla hayranlarını büyüledi.

Instagram’da 9 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı. Burcu Özberk’in bikinili fotoğraflarını çok beğenen takipçileri, ‘Muhteşem, Kususrsuz’ ve ‘Güzellik’ gibi pek çok güzel yorumda bulundular.

Bir süredir tatilde olan oyuncunun yeni projesi de hayranları tarafından daha şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı.

Son günlerde ortaya atılan bir iddia güzel oyuncunun hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Kulislerde, Burcu Özberk’in yeni projesinde ekranların başarılı başka bir kadın oyuncusu Yağmur Tanrısevsin’in ile birlikte rol alacağı konuşuluyor.

Bu iddiaya göre yeni sezonda ekrana gelecek yeni bir projede Burcu Özberk ve Yağmur Tanrısevsin bir araya gelebilir. Buna göre her iki oyuncuya da aynı projede yer almaları için teklif gitti. Ancak henüz karar verilmedi.