Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor!

Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin entrika dolu yeni dizisi İyilik sosyal medyada izleyicilerden büyük tepki görüyor. Sebebi ahlaksız bir hikayeyi gündeme getirmesi. Ancak tüm bu eleştirilere rağmen dizi cuma akşamı yayınlanan ikinci bölümünde reytinglerini yükseltmeyi başardı.

Fox TV’nin yeni dizisi İyilik entrika dolu hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın rol aldığı dizinin ikinci bölümü cuma akşamı yayınlandı. Dizinin ikinci bölümünde reytinglerini yükselttiği dikkatleri çekti.

Hikayesiyle Yasak Elma’ya benzetilen İyilik dizisinin ilk bölümü ortalamanın altında reyting puanları elde etmişti. Dizi ilk bölümünde tüm kişiler kategorisinde dokuzunculuk, AB’de onunculuk ve ABC1’de ise sekizincilik elde etmişti. Ancak Fox TV’nin yeni dizisi ikinci bölümünde reytinglerini yükseltmeyi başardı.

Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 23

İyilik ikinci bölümünde de reyting puanlarında ortalamanın altında kaldı. Ancak puanını biraz yükseltmeyi başararak tüm izleyiciler kategorisinde sekizinci sırada yer aldı. Dizi AB ve ABC1 kategorilerinde ise hızlı bir yükseliş yaşayarak dördüncü oldu. Bu da diziyle ilgili umutları artırdı.

Bir aldatma hikayesi olarak karşımıza çıkan İyilik’in hikayesi sosyal medyada çok eleştiriliyor. Bu eleştirilerin en büyük sebebi ise büyük bir ahlaksızlığı anlatıyor olması. Bazı izleyicilere göre İyilik’in izlenme rakamlarını artırmasının sebebi Türk izleyicisinin sevgiden değil nefretten beslenmesi.

İyilik dizisinin oyuncu kadrosuna geçen hafta başarılı oyuncu Özgür Çevik katılmıştı. En son Canevim dizisiyle ekrana gelen sevilen oyuncu İyilik dizisinde Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan karakterine tutkun ancak hiçbir zaman karşılığını alamamış, aşkı içinde hep yara kalmış Koray karakterini canlandırıyor. En son Yargı dizisiyle ekrana gelen deneyimli oyuncu Selahattin Töz de İyilik dizisinin oyuncu kadrosuna katılan son isim olmuştu.

İyilik dizisiyle ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilerden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 24 Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 25 Fox TV’nin yeni dizisi çok eleştiriliyor ama reytingleri de topluyor! 26