Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız için yapılabilecek en büyük kötülük yapılıyor!

Özge Yağız için yapılabilecek en büyük kötülük yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde parlayarak büyük zorluklarla kendisine kariyer edinen Özge Yağız, bu günlerde farklı duyguları bir arada yaşıyor.

Safir isimli atv’de pazartesi akşamları iyi reytingler alan bir diziye başlayan Özge Yağız hem başrol olmanın zorlukları ile boğuşuyor hem de 1 ay önce Gökberk Demirci ile ayrılmasının ardından ortaya çıkan ihanet söylentileri ile mücadele ediyor.

Çekimleri Kapadokya’da yapılmakta olan Safir isimli dram dizisinde başrolde yer alan Burak Berkay Akgül ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialar ile gündeme gelen Özge Yağız, bir açıklama yapmak durumunda da kaldı.

Özge Yağız için yapılabilecek en büyük kötülük yapılıyor! 7

Aynı süreçte Burak Berkay Akgül’ün sevgilisi Hira Koyuncuoğlu’ndan ayrılması da gündeme gelmiş ve Safir dizi setinde bir yasak aşk iddiası ortaya atılmıştı.

Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül’ün dizi setinde yakınlaştığı iddiası sonrasında Gökberk Demirci ile Hira Koyuncuoğlu’nun takipleşmesi, bir aldatılma olabileceği iddiasını da beraberinde getirdi.

Özge Yağız ise yeni bir dizinin başrol kadın oyuncusu olarak büyük bir sorumluluk altında iken, bu ihanet iddiaları ile uğraşmak zorunda kalıyor.

Oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Tüm ekip arkadaşlarımla gönül vererek çalıştığımız yeni bir işin heyecanını yaşıyorum. Bir ilişkim vardı. Bir ay önce karşılıklı konuşarak ayrıldık. Hayatımda da kimse yok. Konuşulanlar nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalmaktan dolayı üzgünüm. Sadece herkes için saygı bekliyorum.”

Özge Yağız için bir yanda ihanet iddiaları diğer yanda Safir dizisinin başarısı için ortaya koyduğu büyük enerji fark ediliyor. Oyuncunun birbirinden farklı duygularla zorlu bir süreç içinde olduğunu söylemek mümkün.