Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul yine büyük bir başarıya imza attılar!

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul yine büyük bir başarıya imza attılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya analizleri ile dikkat çeken Somera, son haftanın en çok konuşulan dizi çiftlerini araştırdı ve sonuç tabii ki de Afili Aşk’ın açık ara birinciliği… Yaz ekranında izleyici ile Kanal D’de buluşan dizide Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı karakterler sosyal medyanın zirvesinde…

Ayşe ve Kerem karakterleri için son 1 haftada atılan ileti sayısı görenleri şaşkına çeviriyor.822 bin 969 adet ileti ile Afili Aşk’ın yıldızları sosyal tv’de en popüler çift olmayı başardılar.

22-29 Ocak tarihlerini kapsayan son haftanın ikincisi ise Zalim İstanbul’da Sera Kutlubey ile Ozan Dolunay’ın hayat verdiği Cemre ve Cenk karakterleri oldu.

Dikkat çeken detay ise 1. ile ikinci arasındaki müthiş ileti farkı. Afili Aşk’ın yıldızları 822 bin 969 ileti alırken, ikinci sıradaki rakipleri 491 bin 063 ileti alabildi.

Sosyal medyadaki bu büyük üstünlüğe rağmen, Afili Aşk dizisinin reytinglerde sorun yaşıyor olması da ilginç bir durum. İşte 22-29 Ocak haftasının sosyal medyada en popüler dizi çiftleri:

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul yine büyük bir başarıya imza attılar! 7