Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal, yeni diziye yeni imaj yaptı!

Deniz Baysal, yeni diziye yeni imaj yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Deniz Baysal’ın son yıllarda hızlı bir yükselişini izliyoruz. 2011 yılında oyunculuk kariyerine Derin Sular dizisiyle başlayan oyuncu, ardından Bitmeyen Şarkı’da rol almıştı. Kayıp Şehir, Babalar ve Evlatlar’dan sonra ise Kainat Gençer karakteriyle Kaçak Gelinler’de bulundu.Sevda Kuşun Kanadında dizisindeki kısa maceranın ardından Rüzgarın Kalbi isimli yapımda Zeynep olarak izledik.

Deniz Baysal asıl çıkışını ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan rolü ile yaptı. Ardından da Söz dizisinin Savcı Derya’sı olarak ekranda boy gösterdi. Baysal, bu karakterlerde hep farklı imajlarla yer aldı.

Oyuncu şimdilerde ise 2020 yılına damga vurması beklenen Hizmetçiler isimli yapımda başrolde yer alıyor. Dizinin tanıtım afişleri paylaşıldı ve iddialı bir yapımın geldiği de kendini hissettiriyor.

Deniz Baysal ise yeni imajı ile bir hayli iddialı bir duruş sergiliyor. Hayranları da yeni imajını beğendi ve iltifatlarda bulunarak da güzelliğine yönelik yorumlar yaptı. Baysal’ın yeni dizideki yeni rolü de heyecanla bekleniyor. İşte oyuncunun son hali:

Deniz Baysal, yeni diziye yeni imaj yaptı! 7