Ana sayfa Sinema Burcu Özberk yeni projesinde bir ilki gerçekleştiriyor!

Burcu Özberk yeni projesinde bir ilki gerçekleştiriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güneşin Kızları dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Afili Aşk ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizileriyle kariyerinde büyük çıkış yapan Burcu Özberk son zamanların en çok ilgi gören kadın oyuncularından biri. Özellikle son olarak rol aldığı Aşk Mantık İntikam ile kariyerinde sıçrama yapan başarılı oyuncu bir sonraki projesinde bir ilke imza atacak.

Burcu Özberk kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Her projesiyle bir başarıya imza atan Burcu Özberk yeni projesinde bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Burcu Özberk’in yeni projesinde rol arkadaşı Murat Boz olacak.

Başarılı oyuncu Burcu Özberk, yeni film projesi Rüyanda Görürsün Türkiye’de bir süredir yayın yapan dijital platform Amazon Prime Video’nun ilk Türk yapımı olacak. Disney Plus ve Netflix’in Türk yapımı içeriklere ağırlık vermesi üzerine bugüne kadar yerli içerik paylaşmayan Amazon Prime’ı da harekete geçirdi.

Burcu Özberk yeni projesinde bir ilki gerçekleştiriyor! 9

Rüyanda Görürsün isimli film için hazırlıklar son hızla sürüyor. Kısa süre önce resmen açıklanan filmin çekimlerine eylül ayında başlanacağı belirtiliyor. Rüyanda Görürsün filminin diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yok. Konusu da bir sır gibi saklanıyor.

Rüyanda Görürsün bugüne kadar daha çok dizilerde rol alan Burcu Özberk’in ikinci filmi olacak. Burcu Özberk 2018 yılında Direniş Karatay filminde rol almış, Türkan karakterini canlandırmıştı. Burcu Özberk’i yeni filmiyle ilgili heyecan şimdiden sarmış durumda.

Bu arada Burcu Özberk’in adı bir projeyle daha anılıyor. Başarılı oyuncunun Gold Film tarafından çekilecek bir dizide başrolü Alp Navruz’la paylaşacağı konuşuluyor. İsmi ve detaylar henüz netleşmese de ekranda bir dönem dikkat çeken asker temalı dizilerden olması beklenen ve Savaşçı benzeri bir dizi olacağı konuşuluyor.