Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliğinden ilk fotoğrafın güçlü bir mesajı var!

Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliğinden ilk fotoğrafın güçlü bir mesajı var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni sezonda ekrana getirmeye hazırlandığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi için hazırlıklar uzun süredir devam ediyordu. Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisini başrolde buluşturan Bir Küçük Gün Işığı İtalya’da sete çıktı! Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği ATV’nin merakla beklenen projesinden ilk fotoğraf da geldi.

Bologna’da başlayan set dünyanın sayılı güzellikteki romantik şehirlerinden Venedik’te devam ederken diziden ilk kareler ise başrol oyuncularından geldi. Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisinin bulundukları ortama uyan kıyafetler içindeki ilk pozlarının verdiği mesaj ise çok başarılı bir dizi çiftinin oluşturulduğu şeklindeydi. Fotoğrafa bakanlar iki genç oyuncunun da uyumlu bir halinin bulunduğu ve yeni dizi çiftinin de izleyicilerden güçlü bir karşılık görebileceğini düşündü.

Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliğinden ilk fotoğrafın güçlü bir mesajı var! 8

İzleyicilerin yeni diziyle ilgili heyecanlanmasının en büyük sebebi başrollerde son dönemin ismi parlayan iki genç oyuncusunu bir araya getirmesi.

Kadın dizisiyle büyük çıkış yaptıktan sonra en son Mahkum’da canlandırdığı karakterle başarısını kanıtlayan Seray Kaya son dönemin çok sevilen isimlerinden. Berk Oktay da en son Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Çağatay’ karakteriyle beğeni topladı.

Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliğinden ilk fotoğrafın güçlü bir mesajı var! 9

İkilinin uyumu hayranlarından tam not aldı. Fotoğrafa, ‘Harikasınız’, ‘Sabırsızlıkla bekliyoruz’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Dizide ‘Elif’ karakterinde yer alacak olan Seray Kaya trajedi dolu hikaye içinde bir umut ışığı da yakacak. Dizinin sloganı ise şöyle: “Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” Sıcak bir anlatım tercih edilen dizide kalplere dokunacak bir hikaye izleyiciyi bekliyor.