Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’ten dayanışma mesajı!

Burcu Özberk’ten dayanışma mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk,instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dayanışma mesajı verdi. Takipçilerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bugün başlatmış oldu “Birlikte Başaracağız” temalı kampanyasına katılmaya davet eden Özberk, kampanyanın broşürünü paylaştı.

Afili Aşk dizisinin final yapmasının ardından evine çekilen ve koronavirüs salgınından korunmak adına evden çıkmayan oyuncu, zaman zaman yaptığı paylaşımlarla ev hallerini takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Burcu Özberk, bugün ise dayanışmanın önemine vurgu yapan mesajıyla takipçilerini İBB’nin yeni kampanyasına katılmaya davet etti.

Oyuncu, “Merhaba; bu zorlu süreçte birbirimize destek olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağımıza inanıyorum. Sevgi ve birlik ile bu günleri atlatacağız. Bende #BirlikteBaşaracağız kampanyasına destek veriyorum.. Sen de elinden gelen bir şey varsa, yardımlaşmak ve kimseyi geride bırakmamak için bu kampanyaya destek verebilirsin. Yardım paketlerinden alabilir, bağış yapabilirsin. Bu zorlu süreci birlikte aşacağız…”  mesajıyla birlikte aşağıdaki kampanya görselini yayınladı.

Burcu Özberk'ten dayanışma mesajı! 7