Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi ve Ebru Şahin’in hikayesi böyle bitmemeliydi!

Destan dizisi ve Ebru Şahin’in hikayesi böyle bitmemeliydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisi için geçen yılın yaz aylarında söylenenleri hatırlayanlar, projeden bu kadar kısa sürede vazgeçilmesine anlam veremiyor. Hem de Ebru Şahin gibi, çekimler öncesinde Hercai dizisinin yorgunluğuna rağmen büyük bir rolü kabul ettiğini de bilen hayranları, onun bu çabalarının boşa gittiğini düşünüyor.

Destan dizisi, Seul Drama Ödülleri’nde en iyi diziler arasında yarışacak ve Ebru Şahin de en başarılı kadın oyuncular arasında bulunuyor. Bozdağ Film’in bu kadar büyük bir dünyayı yaratıp ve bu kadar büyük bütçeler harcadıktan sonra Destan dizisini ikinci sezonda farklı bir hikaye düzeni ve yeni oyuncularla tekrar hayata geçirmemesi ileride büyük bir hata olarak yorumlanacak gibi gözüküyor.

Dizinin ikinci sezonda devam etmesini bekleyenler son alınan karar ile büyük bir hüsran yaşadı. Destan, önümüzdeki günlerde yapılacak final bölümü çekimleri ile birlikte bitiyor. Sekizinci yüzyılda geçen hayali bir kadın kahraman hikayesini anlatan dizinin Seul Drama Ödülleri’nde yarışmaya layık görülmesine rağmen, ikinci sezonda devam etmeye layık bulunmaması da sorunlu bir durum.

Destan dizisi ve Ebru Şahin'in hikayesi böyle bitmemeliydi! 7

Ebru Şahin dövüş konusunda ve bazı yetenekler kazanma noktasında dizinin ön hazırlıklarından itibaren yoğun bir eğitim süreci içine girdi. Oyuncu adına bu eğitimler ileride farklı noktalardan büyük bir kazanım olarak gözüküyor.

Ancak Destan gibi hikayesi yenilenerek ve yeni oyuncularla tekrar alevlendirilebilecek bir projeden bu kadar kısa sürede vazgeçilmesi de anlaşılamaz bir durum oldu.

Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın yeni hikayeyi beğenmediği ve bunun üzerine final kararı alındığı iddiası basına yansıdı. Dizinin ekibinin yakın zaman içinde bir araya gelerek final bölümü için sete çıkması bekleniyor.

Destan projesi ne yazık ki, tam da hak ettiği noktayı bulamadan final yapacak. Milyonlarca izleyici ise yine kalbi kırık ve yine bir hikayenin sonuçlandırılmadan bitirilişine tanıklık edecek.

Destan dizisinin hikayesi 28. final bölümü ile muhtemelen Eylül ayında bitmiş olacak.