Ana sayfa Sosyal Medya Buse Meral huzuru ve mutluluğu Ordu’daki dizi setinde buldu!

Buse Meral huzuru ve mutluluğu Ordu’daki dizi setinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden birisi haline gelmeyi kısa sürede başaran Vermem Seni Ellere dizisi, pazar akşamlarına neşe katan bir yapım olarak ilerliyor. 3 bölümü yayınlanan ve izleyicilerin de ilgi göstediği dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Buse Meral dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Zeliş karakteri ile izlediğimiz oyuncu, başrolün sorumluluğunu üzerine alırken, rolün de hakkını vermesi ile izleyenlerin takdirini kazandı. Emre Bey ile iyi bir partnerlik süreci de yürüten Buse Meral, dizinin setinde kendisini çok huzurlu hissediyor.

Ordu’nun Çambaşı Yaylası’nda çekimleri devam eden Vermem Seni Ellere projesi için konuşan Buse Meral, “Burası çok güzel. Şu an olduğumuz yer bile her şey yeşillik, arkamız deniz, ben seviyorum” dedi.

Buse Meral ile Emre Bey ikilisi 4-5 yıldır birbirlerini tanıyor ve bu durum onların dizide iyi bir partnerlik süreci yürütmelerine de yardımcı oldu.

Buse Meral, “Emre ile daha önce çalıştık, partner olduk. Herkes gerçekten çok tatlı, hemen birbirimize çok alıştık. Herkes çok iyi, çok uyumlu, çok güler yüzlü. Mutluyuz çalışırken” diye konuştu.