Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buse Narcı babasının adını dövme yaptırmış, herkes Özcan Deniz için sanmış!

Buse Narcı babasının adını dövme yaptırmış, herkes Özcan Deniz için sanmış!

tarafından ker_def

Oyuncu Buse Narcı, katıldığı magazin programında ensesindeki ‘Özcan’ dövmesiyle ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu Buse Narcı, teve2 ekranlarında Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın bugünkü konuğu oldu.
Özcan Deniz’le yaşadığı aşkla geniş bir kitle tarafından tanınan ve magazin muhabirlerinin takibine giren oyuncu Buse Narcı, o dönem ensesindeki ‘Özcan’ yazılı dövmeyle çok konuşulmuştu. Narcı, katıldığı 2. Sayfa adlı magazin programında bu dövmeyle ilgili soruyu yanıtladı. Rahmetli babasının adının ‘Özcan’ olduğunu ve dövmeyi babasının anısı için lisede yaptırdığını söyleyen Narcı sonrasında hayatına girecek erkeği düşündüğü için bu dövmenin üzerine kanat şeklindeki başka bir dövmeyle kapattığını söyledi. Özcan Deniz’le ilişkisi bittikten sonra onu hiç görmediğini söyleyen Narcı, ayrıca telefonla bile görüşmediğini söyledi. Konu Sinan Akçıl meselesine de geldi.

NARCI’DAN SİNAN AKÇIL AÇIKLAMASINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

2.Sayfa’nın 26 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan bölümünde konuk olan Buse Narcı, Sinan Akçıl’la ilişkileri hakkında özel açıklamalarda da da bulundu. Akçıl ile bir arkadaş grubu sayesinde tanıştığını anlatan Narcı, “Sabah uyandığımda gazeteye bir baktım, biz ayrılmışız, başka biriyle aşk” diye konuştu… Videodan Buse Narcı’nın Sinan Akçıl ile ilgili konuşmasını izleyebilirsiniz.