Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buse Varol bu işi kıvırırsa, dizilere rakip olacak!

Buse Varol bu işi kıvırırsa, dizilere rakip olacak!

tarafından zk zk
Son dönemde ekranda çocukların ağırlıkta olduğu yarışma ve eğlence programları dikkat çekmeye başladı.

Programlar sevildiğinde izleyenleri de ekran başında alıp götürüyor. Çocuktan Al Haberi programında olduğu gibi bazı programlar, son dönemde çok da konuşulmaya başlandı.

Bir yenisi de yayına girmek için gün sayıyor. Alişan ile kısa süre önce nikah masasına oturan Oyuncu Buse Varol’un sunacağı program için Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın neler söylemiş:

Buse Varol bu işi kıvırırsa, dizilere rakip olacak! 7

“ÇOK TATLI BİR BAŞLANGIÇ

“Çocuktan Al Haberi” bir hayli reyting toplayarak Show TV’nin hafta sonu ekranında lokomotif işlerinden biri olmuştu. Açıkçası eğlenceliydi… Ekranda eğer kırmızı çizgiyi aşmazsa çocuk işleri hakikaten ilgi topluyor.

Belki de bu yüzden önümüzdeki cumartesi başlayacak olan “Çok Tatlı” isimli programdan umutluyum… Kanal D prime time dilimine koyduğu programa en az benim kadar güveniyor olmalı ki Buse Varol (sunucu olarak) ilk işinde dizi ya da filmlerin karşısına dikilecek… Ama ekibi çok kuvvetli. Hatta öyle tatlılar ki (Allah hepsini ailelerine bağışlasın) insanın yeni kuşaklarla ilgili umudunu arttırıyorlar. “Çocuktan Al Haberi”, “Güldüy Güldüy Show” (Show TV), “Çok Tatlı” derken gelecek kuşak ekranları teslim aldı diyebiliriz. Bu notum burada da dursun!”