Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük bir aşk, yalanlar ve kazayla ortaya çıkan gerçekler! Bir Küçük Gün Işığı, tanıtımıyla sarstı!

Büyük bir aşk, yalanlar ve kazayla ortaya çıkan gerçekler! Bir Küçük Gün Işığı, tanıtımıyla sarstı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – “Bir kadın bir adamı ne kadar sevebilir? Ne yapar 10 senedir bir yalanın içinde yaşadığını öğrendiğinde? Bu benim hikayem. Şimdi her şeye yeniden başlamak zorundayım!” sözleriyle tanıtımı yayınlanan dizi Bir Küçük Gün Işığı’nın görüntüleri, izleyenleri etkilemeyi başardı! Sarsıcı ve gizem dolu bir hikayenin gelmekte olduğu, tanıtımdan da anlaşılmakta.

Atv’nin yeni dizisinde başrolde Berk Oktay ve Seray Kaya yer alıyor. Kadın dizisinde hayat verdiği Şirin karakteri ile çok büyük beğeni kazanan Seray Kaya, başrolde yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu kez dram dolu bir hayat hikayesinin kahramanı olacak.

Geçtiğimiz sezon Mahkum dizisinde rol alan oyuncu, ayrılığı ile şaşırtmıştı. Aynı şekilde Berk Oktay da iki sezondur oynadığı Yasak Elma dizisinden ayrılığı sonrası Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosuyla yeniden ekrana dönerek izleyenleri şaşırttı.

Kaya ve Oktay’ın yer alacağı dizinin hikayesi, tanıtımda biraz da olsa izleyenlere aksettirildi. Büyük bir aşk yaşadığı eşi Hakan Kara’nın ani bir kazayla ölümü sonrasında hayatında bambaşka sırlar olduğunu öğrenen bir kadının hayat hikayesi, bir başka adamla yollarının nasıl kesiştiği ve aralarında yaşanacaklar anlatılıyor dizide.

10 yıllık aşkın ardından eşi ölen ve yaşadığı hayatın tamamen yalan olduğunu, hiç tanımadığı bir kız çocuğunun nüfusa kendisi ve ölen eşi adına kaydedildiği kadının yaşadığı şok, tanıtımda da ilgi çeken detaylar.

Büyük bir aşk, yalanlar ve kazayla ortaya çıkan gerçekler! Bir Küçük Gün Işığı, tanıtımıyla sarstı! 8

NGM Media tarafından çekilen dizi, atv’nin yeni sezondaki iddialı yapımları arasında bulunuyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı dizi için ekip, bir süre önce İtalya’ya gitmişti.  Önce Bologna’da başlayan çekimler daha sonra romantik bir kent olan Venedik’te devam etmişti. Bu çekimlerden kareler de medyaya yansımış ve Berk Oktay ve Seray Kaya da birlikte ilk pozlarını vermişti…

Dizinin tanıtımında da Venedik’te çekilen sahnelerden bazı görüntüler yer aldı. Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün yazdığı dizinin çekimleri sürüyor. Eylül ayının ilk haftasında ekrana gelmesi beklenen dizi, şu sıralar İstanbul’da çekilmekte. Büyük bir aşk, yalanlar ve kazayla ortaya çıkan gerçekler! Bir Küçük Gün Işığı, tanıtımıyla sarstı! 9

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin fragmanını izleyenler, diziyle ilgili olumlu yorumlar yapmaya başladılar bile! Seray Kaya ile Berk Oktay’ı birbirlerine yakıştıran ve iki başarılı ve performansları ile yer aldıkları yapımlarda öne çıkan oyuncunun dizilerini merakla beklediklerini de ortaya koyuyorlar yorumlarıyla.

İzleyenlerin ilk tanıtım sonrası güvenini almış görünüyor yapım. Merakla beklediklerini belirten izleyiciler, diziyle ilgili ilk izlenimlerini paylaşırken, “Seray Kaya yine döktürecek, güzel bir dizi geliyor, Berk Oktay’ın oyunculuğu yine müthiş” şeklinde yorumlar yapmaktalar.

Bu yorumlarla birlikte izleyicileri şimdiden yakalamış görünen dizide Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisinin de izleyici açısından partner olarak beğenildiğini gösteriyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca Esra Dermancıoğlu, Fırat Soykök, Şeyma Korkmaz, Tuğçe Açıkgöz, Azra Aksu, Gizem Ünsal, Yiğit Yapıcı da yer alıyor…

İşte Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk tanıtımı…