Ana sayfa Dizi İzle Büyük Hesaplaşma! Muhteşem İkili 5. Bölüm

Büyük Hesaplaşma! Muhteşem İkili 5. Bölüm

tarafından ker_def

İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine heyecanlı anlar yaşandı. Videodan 5. bölümde yaşananların özetini izleyebilirsiniz.

Muhteşem İkili’nin 29 Kasım Perşembe günü yayınlanan 5.yeni bölümünde Barca, karısını öldüren Demiray’la yüzleşiyor!

Barca ve MKC, büyük patronun kaçacağını tahmin ettikten sonra bulunduğu yere gelirler. Karşılarında Deemiray’ı aradıkları patron olarak görünce büyük şok yaşarlar. Silahlar çekilir. MKC, Demiray’dan önce davranır ve onu etkisiz hale getirir. Barca şaşkınlığını atamamaştır. Yavaş yavaş durumun farkına varır ve Demiray’ın üzerine yürür. Karısının ve çok sevdiği hocası Köpek Sadri’nin ölümlerinden sorumlu kişi karşısında durmaktadır. Zaman, hesap vaktidir. Silahını Demiray’ın kafasına dayayan Barca’ya, MKC engel olmaya çalışır; fakat, gözü dönen Barca’yı engellemeyi başaramaz. Tam tetiği çekeceği sırada babası Feridun gelir. Feridun oğlunu engellemek için dil döker. Barca, Demiray’ı öldürme konusunda iki arada, bir derede kalmıştır.

Yapım: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: M.Çağatay Tosun
Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdur Uygulayıcı
Yapımcı: Engin Sarıal
Müzik: Hasan Özsüt,Işıl Özsüt
Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar
Sanat Yönetmeni: Burhan Türk
2.Yönetmen: Filiz Adıgüzel
Kostüm Tasarım: Yasemin Akdaş Tekel
Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)