Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük tesadüf! İstanbullu Gelin dizisinin üç ismi yeni bir dizide buluşuyor

Büyük tesadüf! İstanbullu Gelin dizisinin üç ismi yeni bir dizide buluşuyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların uzun zaman hafızalardan silinmeyecek dizilerinden bir tanesi de İstanbullu Gelin. Star TV’de 4 sezon boyunca ekrana gelen dizi 2019 yılının Mayıs ayında 87. bölümle final yapmıştı. Aslı Enver’in Süreyya, Özcan Deniz’in Faruk ve İpek Bilgin’in de Esma karakterleriyle başrolde oynadığı dizinin hikayesi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir hikayesinden alıntılanmıştı.

Gerçi hikaye daha sonra çok fazla değiştirilmişti ama izleyicinin kalbinde ayrı bir yeri olan bir yapım olarak arşivlerde durmakta. Dizide Salih Bademci ve Fırat Tanış da güçlü oyunculuklarıyla dikkat çeken iki önemli isimdi. Şimdi bu diziyle ilgili bir tesadüfün ortaya çıkması da izleyiciyi şaşırtacak bir gelişme.

Bir süredir konuşulmaya başlayan yeni bir dizi haberiyle birlikte, İstanbullu Gelin’in 3 isminin aynı dizide buluşması şeklinde bir tesadüf söz konusu olacak gibi duruyor. Netflix için çekilecek olan ve başrolünde Barış Arduç ile Gökçe Bahadır’ın yer alacağı ve kod adı Kulüp olarak anılan yeni bir diziyle ilgili gelişmeler yaşanıyor.

Gelen kulis bilgilerine göre dizinin oyuncuları arasında Salih Bademci de yer almakta. Henüz yeni edinilen bir bilgide de diziyle ilgili olarak Fırat Tanış ile de görüşülmekte. Tanış, en son İstanbullu Gelin dizisindeki Adem karakteriyle ekranlara gelmişti.

Bu kez Netflix’in yeni dizisinde Salih Bademci ve Fırat Tanış’ın buluşması söz konusu iken 3. sürpriz ise dizinin yönetmeninin açıklanmasıyla ortaya çıktı. Kod adı Kulüp olan yeni dizi projesinin yönetmenliğini de İstanbullu Gelin dizisinin yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan yapacak.

Büyük tesadüf! İstanbullu Gelin dizisinin üç ismi yeni bir dizide buluşuyor 8

Bu güzel tesadüfün ortaya iyi bir sonuç çıkaracağından şüphe yok. Fırat Tanış’ın henüz projeyi onaylayıp onaylamadığı konusu netleşmedi ama eğer bu 3 isim yeniden aynı dizide buluşuyorsa, Netflix’in bu dizisinin önümüzdeki günlerde çok konuşulacağı da şimdiden belli!

Büyük tesadüf! İstanbullu Gelin dizisinin üç ismi yeni bir dizide buluşuyor 9

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin ikinci yönetmeni ise Seren Yüce. Senaryosunu Necati Şahin’in önderliğinde Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü, Rana Denizer kaleme alıyor.

Dizinin hikayesi ise şöyle:

1955 İstanbul’unda geçen hikaye, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatıyor. Matilda bir yandan kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye, onu Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışacak; bir yandan da gece hayatındaki meslektaşları olan cesur patronu Orhan, kıskanç yönetici Çelebi ve vizyoner sanatçı Selim’in egolarını yönetmeye uğraşacaktır. Müşteriler için cennet, çalışanlar için bir cehennem olan Kulüp, Matilda’nın gelişiyle yepyeni bir ruha bürünecek; her biri kendi hikayesinin “öteki”si olan karakterlerimiz için bir yuvaya dönüşecektir. Belki de en güzel aile, ailesizlerin kurduğudur.