Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un ağır abisi Necip Memili’yi bir de küçük kızıyla görmelisiniz

Çukur’un ağır abisi Necip Memili’yi bir de küçük kızıyla görmelisiniz

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Çukur dizisiyle ekranlara gelen Necip Memili, bir kaç ay önce baba olmuştu. Asya isimli kızını Temmuz ayında kucağına alan Necip Memili, Çukur dizisinde oynadığı Cumali karakterinin yanında, kızıyla olan videosu ile bambaşka bir tablo çiziyor. Çukur’un ağır abisi Cumali’ye karşın Necip Memili’nin kızıyla kucağında dans ettiği o anlar izleyenlerin de yüreğini ısıtıyor.

Rol aldığı her projede canlandırdığı karakterlerle adeta bir fenomen yaratan Necip Memili, sinema ve dizilerin sevilen ve aranan isimlerinden birisi. Kariyerinde Çukur dizisiyle birlikte bir başka noktayı yaşayan oyuncu, özel hayatında da çok özel anlar yaşamakta.

Çukur dizisinde birlikte rol aldığı Erkan Kolçak Köstendil’in oğlu Marcel’i kucağına almasının ardından, Necip Memili de kızı Asya’yı almıştı. İki oyuncu, baba olarak yeni sezona dönerken, sosyal medyada zaman zaman çocuklarını da paylaşıyorlar.

Memili, nazar değer endişesi ile paylaşım yapmak istemese de dayanamayıp fotoğraf ve video yayınlıyor. Son olarak yaptığı paylaşım ise büyük ilgi gördü.

Kucağında kızıyla dans eden Necip Memili’nin videosuna pek çok yorum ve beğeni geldi. Bu beğeniler arasında Onur Saylak, Barış Arduç, Aslıhan Güner, İrem Sak ve Defne Samyeli’nin de olduğu dikkatlerden kaçmadı.

İşte Necip Memili ve kızı Asya’nın o sevimli halleri:

,,, sütü seven kamyon şöföğü, sana da günaydın,,,

 

Çukur'un ağır abisi Necip Memili'yi bir de küçük kızıyla görmelisiniz 7