Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in aile saadeti… Annesi ve kardeşleri ile buluştu

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in aile saadeti… Annesi ve kardeşleri ile buluştu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı ile ekranlara gelen başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımlarla hayranlarının beğenisini kazanmakta. İsmail Demirci ile birlikte Kuzey Yıldızı dizisinin başrolünde oynayan oyuncu, dizi çekimleri nedeniyle Ordu’da yaşıyor. Ancak pazar gününü fırsat bulup ailesi ile buluşmuş Güner.

İstanbul’a mı döndü kısa bir mola için yoksa ailesi mi onu ziyarete gitti belli değil ancak oyuncunun instagram sayfasından yaptığı son paylaşımında kardeşleri ve annesi ile pazar kahvaltısında buluştuğu görüldü. Aslıhan Güner’in 2 kız ve bir erkek kardeşi var.

Babasını Ağustos ayında kaybeden ve büyük acı yaşayan Aslıhan Güner, ailesine ne kadar düşkün olduğunu, yaptığı paylaşımlarda da gösteriyor. Daha önce Neslihan ve Yasemin Güner isimli kardeşleriyle verdiği pozları paylaşmıştı oyuncu ama erkek kardeşini pek gören olmamıştı.

Erkek kardeşi Yiğit Güner ve kız kardeşi Neslihan Güner ile buluşan oyuncunun, annesinin de olduğu kahvaltı masasında çok mutlu olduğu görülüyor. Oyuncu, diğer kardeşi Yasemin Güner’in aralarında olmadığını da not düşerek onu da anıyor.

Güner ailesinin pazar kahvaltısında neşeli anların yaşandığı, Aslıhan Güner’in kısa videosunda da görülmekte. Aşağıda bu keyifli buluşmadan kareler görebilirsiniz.

İşte Aslıhan Güner’in paylaşımları….

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in aile saadeti... Annesi ve kardeşleri ile buluştu 12

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in aile saadeti... Annesi ve kardeşleri ile buluştu 13

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in aile saadeti... Annesi ve kardeşleri ile buluştu 14

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in aile saadeti... Annesi ve kardeşleri ile buluştu 15

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in aile saadeti... Annesi ve kardeşleri ile buluştu 16

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in aile saadeti... Annesi ve kardeşleri ile buluştu 17