Ana sayfa Dizi Haberleri Çağan Irmak’tan, Gülizar’ın finaline mesajlı yorum!

Çağan Irmak’tan, Gülizar’ın finaline mesajlı yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ile Berk Cankat’ın olduğu dizi Gülizar, dün akşam 10. bölümüyle ekrana veda etti.

Ekranda final bölümü yayınlanırken, Yönetmen Çağan Irmak, oyuncu ve set ekibiyle birlikte veda yemeğinde bir araya gelerek son bölümü izledi.

Eğlenceli geçen yemekten fotoğraf paylaşana Çağan Irmak’ın paylaşımına düştüğü şu not da dikkat çekti:

“Birileri bitirmek istese de bizim sözlerimiz şarkılarımız susmaz. Biz yazarız kendi sonumuzu. ❤️ Teşekkürler değerli izleyicilerimiz.”

Çağan Irmak'tan, Gülizar'ın finaline mesajlı yorum! 7

Reytingleri düşük olan dizinin Kanal D tarafından final kararı almasından sonra yayın akışında final bölümünün olmaması dikkat çekmiş ve izleyenlerden gelen yorumlar ve eleştiriler sonrasında dün akşam özetsiz olarak dizinin final bölümü ekrana gelmişti.

Editörün notu:

Çağan Irmak’ın fotoğrafa düştüğü notta kamera arkasında başka durumların olduğu ve Irmak’ın da bu duruma tepki gösterdiği anlaşılıyor. Ünlü yönetmen, iddialı başlayan dizinin geldiği sürecin sorumlusu olarak ‘birileri’ derken kanal yönetimini mi yoksa başka birilerini mi kastediyor bilinmez ama dizinin bu kadar erken bitmesi, diziyi izleyenleri de üzdü.