Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran hem Akın Akınözü hem de Engin Akyürek’i 2’ye katladı!

Onur Seyit Yaran hem Akın Akınözü hem de Engin Akyürek’i 2’ye katladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteri ile son 3 yıldır sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Onur Seyit Yaran, genç yaşında büyük bir şöhretin sahibi oldu. Partneri Su Burcu Yazgı Coşkun ile birlikte başarıdan başarıya koşan Onur Seyit Yaran, yaz döneminde İspanya’daki ziyaretleriyle de yurt dışındaki hayranlarını da artırmaya başlamıştı.

Türkiye’de şöhrete kavuşup da bunu yurt dışına da taşıma başarısı gösteren isimler arasında bulunması Onur Seyit Yaran’a farklı fırsat kapılarını da açacak gibi gözüküyor. Oyuncunun hedefi de İspanya’da kariyer yapmak ve İspanyol sinemasında yer almak. Kardeşlerim dizisinin bu ülkede yayınlanması ve çok da başarılı olması, oyuncunun hedeflerine yaklaşmasına hizmet ediyor.

Sosyal Medya ortamında Onur Seyit Yaran’a gösterilen ilgi araştırmalarla da ortaya çıkıyor. Adba TV’nin yaptığı ‘en popüler erkek oyuncular’ araştırmasında da Onur Seyit Yaran, 76 bin 600 ileti ile 19-26 Nisan haftası için en popüler erkek oyuncu oldu.

Her hafta yapılan bu araştırmada birinciliği genellikle rakiplerine bırakmayan Onur Seyit Yaran’ın en yakın rakibi Akın Akınözü ile Engin Akyürek’i ikiye katlamış olması da dikkat çeken bir durum.

Tuzak dizisiyle ekranda yer alan Akın Akınözü’ne sosyal medya desteği devam ederken, Adım Farah dizisindeki başarılı çıkışıyla Engin Akyürek de yine hayranlarından yoğun ilgi görüyor.

Yürek Çıkmazı dizisindeki Alp Navruz’un dördüncü olduğu listede, Yalı Çapkını dizisi ile çok popüler hale gelen Mert Ramazan Demir de beşincilik elde etti.

Onur Seyit Yaran hem Akın Akınözü hem de Engin Akyürek'i 2'ye katladı! 7