Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ne yaptın kendine, bu ne hal böyle!

Çağatay Ulusoy ne yaptın kendine, bu ne hal böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy sürpriz bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkacak. Star TV ekranında Menajerimi Ara dizisinin 8 Eylül’de yayınlanacak olan yeni bölümünün konuk oyuncusu Çağatay Ulusoy oldu.

Orman içinde bir yerde yaşayan ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Barış karakterine nasihat veren sahnesiyle Çağatay Ulusoy, uzun bir aradan sonra televizyon ekranına geri dönüyor. Dizide konuk oyuncu olan Çağatay Ulusoy’un imajı da hayranlarını çok şaşırttı.

Ünlü oyuncu saç sakal birbirine karışmış haliyle şaşırttı. “Çağatay ne yaptın kendine” diye yorum bırakan hayranları, Osmanlı dizilerindeki imaja büründüğü düşüncesini yazdı.

Hatırlanacağı üzere Barbaros dizisiyle anlaşan Çağatay Ulusoy’un Oruç Reis karakterini canlandırması bekleniyordu. Ancak TRT1’in ısrarı üzerine bu rol Engin Altan Düzyatan’a gitmişti.

Çağatay Ulusoy’u dizide bu halde gören hayranları büyük şaşkınlık yaşadıklarını beliyor. Ayrıca oyuncunun fazla kilolarını vermeye çalıştığı bilgisi de magazinde yer almıştı. Ancak hala kilolu olduğu da görülüyor.

İşte Menajerimi Ara dizisi 8 Eylül Salı 3. bölüm fragmanı: