Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ilginç tavsiye, aklın varsa ikisinden de kaç!

Yasak Elma dizisinde ilginç tavsiye, aklın varsa ikisinden de kaç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi izleyicileri heyecanla 4. sezonu bekliyor… 7 Eylül Pazartesi akşamı dizi 75. bölümüyle geri dönüyor… Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Halit karakterinin Yıldız’a yeniden eşi olmasını teklif etmesi, bu arada Kerim karakterinin Yıldız’a sulanması aşk hallerinin yeniden diziye hakim olacağını gösteriyor.

Ender, Halit’in yeni yardımcısı olarak Şahika ile şirket yönetiminde karşı karşıya gelecek. Tüm bu olaylar yaşanırken Kerim karakterinin bir dolandırıcı olduğunu da unutmayın.

Yasak Elma dizisinin 75. bölümü için üst üste 6 fragman yayınlanması da dikkat çekti. Diziler genelde gizimi saklı tutmak için 2 veya 3 fragman ile yetiniyor. Ancak Yasak Elma dizisinde heyecanı artırmak için üst üste fragmanlar yayınlamaya devam ediyor.

İzleyici yorumları da bir alem… “Yıldız aklın varsa Halit’i değil Kerim’i seçersin” diyenlerin yanı sıra, “Aklı varsa ikisinden de kaçsın” diye yorum bırakanlar gülümsetiyor.

İşte Yasak Elma dizisinin 75. bölümünden 6. fragman: