Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy röportaj vermese de olur! Ünlü oyuncu için şoke eden açıklama!

Çağatay Ulusoy röportaj vermese de olur! Ünlü oyuncu için şoke eden açıklama!

tarafından ker_def

Yazar Perihan Mağden, journo.com.tr sitesinde yer alan röportajında Çağatay Ulusoy’un hayranlarını kızdıracak cümleler sarf etti.

Şu sıralarda Netflix ekranında Hakan:Muhafız dizisiyle yer almakta olan, sadece ülkemizde değil dünya çapında oyunculuğu değerlendirilmekte olan Çağatay Ulusoy için Perihan Mağden sert sözler sarf etti.

Magazinin geçmişten bugüne değişimiyle ilgili düşüncelerini aktaran Perihan Mağden, Hülya Avşar – Tanju Çolak aşkını örnek gösterdi ve “Şimdi buradaki çocuklar da çok çok daha içe kapalı. Mesela Çağatay Ulusoy’dan bir Hülya Avşar-Tanju Çolak aşkı çıkmayacak. Hepsi çok çok dikkatli ve çok içe kapalılar” ifadesini kullandı.

Ulusoy, hakkında hayranlarını kızdıracak bir söz de sarf eden Mağden, röportajlarının önemsiz olduğu değerlendirmesini yaptı.

ÇAĞATAY ULUSOY, KAPALI STAR ÖRNEĞİ

Çağatay Ulusoy röportaj vermese de olur! Ünlü oyuncu için şoke eden açıklama! 7

Perihan Mağden, “Çağatay Ulusoy -yeni nesil içine kapalı star örneği olarak onu veriyorum- o kadar prefabrik röportajlar veriyor ki, vermese de olur, broşür gibi. Geçen Ayşe Arman’a biraz açılmış, çünkü Ayşe Arman da bir tarz. İnsan biraz da birlikte büyüdüğü eşitine, reşitine açılır” diye yazdı.