Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Ayrıntılı 2019 yılı BALIK burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan Ayrıntılı 2019 yılı BALIK burcu yorumu!

tarafından ker_def

Astrolog Hande Kazanova, 2019’un astrolojik olaylarını ve beklentilerini Elele dergisi için kaleme aldı. Kazanova’nın 2019 yorumlarına göre 3 tarih önemli. 2019 yılında burçlarla ilgili önemli bilgiler sunan Hande Kazanova, sosyal medyada ve internet ortamında burç yorumlarıyla bir hayli dikkat çekiyor.

2019 yılı için ayrıntılı yorumlarda bulunan Hande Kazanova’nın BALIK BURCU için yorumunu aşağıda bulabilirsiniz.

2019 BALIK BURCU YORUMLARI

Kariyer ve iş fırsatları anlamında bu sene sizi çok konuşacağız sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Kariyer ve iş oluşumlarında gerçekten şanslı bir yıl içindesiniz. Hızlı gelişmeler, yeni adımlar, kendinizi gösterme, toplum önünde güzel sonuçlar elde etmeye çok yatkın bir yıl olacak. Önemli girişimleriniz için bu yıl harekete geçmekte fayda var. Herkesin sizi konuşacağı bir anlamda kendinizi yaptığınız işlerle göstereceğiniz bir dönem. Diğer taraftan kararsızlıklarınız sizi yoruyor olabilir. Özellikle 13 Ocak, 16 Haziran ve 21 Eylül tarihleri civarında karşınıza gelecek olan fırsatlara, kararsızlıklarınız yüzünden dilediğiniz gibi riayet edemeyebilirsiniz veya kendinizi aldatabilirsiniz.

O bakımdan bu tarihlere dikkat edin. Bu tarihlerde önemli işleriniz başlayacaksa yanılma ihtimaline karşı dikkatli olun. Bu sene tutulmalar sosyal çevre alanlarınızı tetikleyecek ve bu alanda önemli sorumluluklar karşınıza gelecek. Arkadaşlarınız, girdiğiniz çevrelerin önemli sorumlulukları karşınıza gelebilir ve siz de bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz, kaldı ki bütün tutulmaların bu alanlarda yaşayacak ve hayatınızı buna göre düzenleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili adımlar hızlanırken bu dönemde hayatınızdan hızlıca çıkan insanlar olabilir.

Ama gidenler varsa çok da fazla arkalarından üzülmeyin çünkü her şey olması gerektiği gibi oluyor ve siz hayatınızı yeniden şekillendirirken sizinle beraber yolunuzda ilerleyecek insanların sizi en azından faydalı olmasını isteyeceksiniz. 21 Ağustos’ta gerçekleşen Ay tutulması sağlığınız ve iş hayatınızla ilgili hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Bir anlamda sağlığınızla ilgili konularda son bir veya bir buçuk yıl zorlandıysanız bu tutulma zorlukların son ayağı olacak.

İşiniz ve sağlığınızla ilgili hızlı gelişmeler 21 Ocak’taki Ay tutulması ile beraber karşınıza gelebilir. 5 Mart’ta oluşan Yeni Ay sizin Yeni Ay’ınız ama aynı gün Merkür’de geriliyor olacak sizin burcunuzda. O yüzden Mart ayında büyük girişimler yerine daha önceden konuşulmuş, tamamlanmamış, yarım kalmış işlerinizin peşine düşmek daha akıllıca olacaktır. Harika bir 2019 olsun.