Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV için yeni fenomen karakter bulundu, Sadi Payaslı!

Show TV için yeni fenomen karakter bulundu, Sadi Payaslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 21 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin fragmanları o kadar etkileyici ki, hikayenin Gani Müjde imzası taşımasına şaşırmamak lazım.

Ertan Saban da Sadi Payaslı karakteri ile fenomen olabilecek bir karakter ile yeniden ekranlarda yerini alacak. Show TV’nin yaz dönemi için düşündüğü ama kış sezonunda da yayında tutmayı hedeflediği Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin sosyal medya etkileşimlerinin güçlü olması, dizinin reytinglerine olumlu yansıyacak mı? Genelde sosyal medyadaki güçlü etkileşim reytinglere yansımıyor.

Show TV için yeni fenomen karakter bulundu, Sadi Payaslı! 4

Ancak Ertan Saban’ın yeni rolünü fenomenleştirme ihtimalinin yüksek olduğunu daha dizi başlamadan birçok kişi hissetmeye başladı. Yaz döneminin en farklı ve iddialı projesi olarak gözüken Gelsin Hayat Bildiği Gibi için izleyicilerin beklentisinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Yyapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yeni dizi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ usta oyuncu Ertan Saban izleyenleri farklı duygulara sürükleyecek. Kirli geçmişi bulunan ama bu geçmişten kurtulmaya çalışan Sadi Payaslı’nın bir lisede öğretmen olarak bambaşka bir hayata adım atması da hikayenin farklılığını ortaya koyuyor. Gani Müjde imzası da senaryonun orijinalliği konusunda izleyicileri şimdiden heyecanlandırıyor.

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait çarpıcı bir drama olan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin kahramanı kirli geçmişini ardında bırakıp itirafçı olan ve polisle yaptığı işbirliği sonucunda tanık koruma programına girerek coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı.

Show TV için yeni fenomen karakter bulundu, Sadi Payaslı! 5

Sarsılmaz adalet duygusu ve olağandışı yöntemleriyle diğer öğretmenlerden çok farklı olan Payaslı, Karabayır Lisesi’nde taşları yerinden oynatacak! Okulda ıslahevinden liseye gelen beş genç Mert, Zülfikar, Can, Melek ve Aylin’le yolu kesişen Sadi Payaslı hayata bir sıfır yenik başlayan bu gençlerin adeta koruyucu meleği olacak!

Ankara’dan İstanbul’a asayiş şubenin ele avuca sığmaz polisi Songül ile birlikte gelen Sadi Payaslı, burada 17 yıl önce istemeden de olsa ardında bırakıp kaçtığı ama asla unutamadığı sevgilisi Derya’yla karşılaşınca hayatı iyice kördüğüme dönecek…

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, 21 Temmuz Perşembe 20.00’de SHOW TV’de başlıyor.