Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağdaş İrfan Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster’de olay yarattı

Çağdaş İrfan Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster’de olay yarattı

tarafından ker_def

Murat Yıldırım’ın sunumuyla atv ekranlarında devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dikkatler genç yarışmacı Çağdaş İrfan Yıldırım’ın üzerine çevrildi. Müthiş performansıyla takdir toplayan Çağdaş, 1 Milyonluk soruyu açtırarak gündeme oturdu.

ATV’de Murat Yıldırım’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışan genç yarışmacı Çağdaş İrfan Yıldırım müthiş bir performans göstererek 1 milyon liralık soruyu açtırdı. 250 bin TL’yi kazanan Çağdaş İrfan Yıldırım 12. ve 1 milyon TL’lik soruyu bildi mi?

1 milyon liralık soruya ulaşan Çağdaş, sezon finali yapan yarışmanın süresi bittiği için soruyu göremedi. Programın Eylül 2017’de başlayacan olan yeni sezon ilk bölümünde Çağdaş İrfan Yıldırım 1 milyon liralık soru için yarışacak.

Çağdaş İrfan Yıldırım 250 bin TL değerindeki “Bir kız bana emmi dedi neyleyim” sözü hangi halk ozanına aittir” sorusuna, Erçişli Emrah, Dadaloğlu, Aşık Daimi ve Karacaoğlan şıkları arasından doğru cevap olan Karacaoğla’nı bildi ve 250 bin lirayı kazandı.

Çağdaş İrfan Yıldırım kimdir?

19 yaşındaki Çağdaş İrfan Yıldırım, Galatasaray Lisesi son sınıf öğrencisi. Sorbonne Üniversitesi’nden kabul alan Çağdaş İrfan Yıldırım, Fransa’da alacağı eğitime katkı sağlamak için yarışmaya başvurdu. Fransa’daki okuluna gidebilmek için yarışmaya katılan başarılı yarışmacı risk alarak 1 milyonluk soruya kadar geldi.