Ana sayfa Sosyal Medya Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile mutluluk pozu verdi

Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile mutluluk pozu verdi

tarafından ker_def

Fox TV’de hafta içi her gün, Çağla İle Yeni Bir Gün programını yapan Çağla Şıkel, instagram sayfasından eski eşi Emre Altuğ ve çocuklarıyla bir pozunu paylaştı.

Televizyongazetesi/Detay – Oğlu Uzay’ın okuma bayramı nedeniyle bir araya geldikleri anlaşılan eski eşlerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Çocukları için ayrılık sonrasında da dostluklarına devam ederek örnek bir davranış sergileyen ikili, oğullarının bu özel gününde de bir araya geldiler.

Oğullarıyla gurur duyan anne-babanın mutlu halleri fotoğrafa da yansıdı.

Takipçileri, bu fotoğrafa beğeni yağdırırken, “Umarım tekrar barışırsınız” şeklinde yorumlar yapmayı da ihmal etmediler.

İşte Çağla Şıkel’in o paylaşımı:

Ne büyük mutluluk ?? Uzayım…
Oğlum… Abisi de gururla izledi ❤️ #okumabayramı?

Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile mutluluk pozu verdi 7

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı.1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllardaAtatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyuncusu olarak yer aldı.