Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağla Şıkel, Fox TV’deki programıyla ödül aldı…

Çağla Şıkel, Fox TV’deki programıyla ödül aldı…

tarafından ker_def

Hafta içi her gün yayınlanan Fox TV’deki Çağla İle Yeni Bir Gün programını sunan Çağla Şıkel, başarılı performansıyla dikkat çekiyordu.

Şıkel, emeklerinin karşılığını bir ödülle aldı. Çağla Şıkel, Fashion TV Moda Ödülleri’nde ‘Yılın en moda sabah kuşağı programı’ ödülünü almaya hak kazandı.

Televizyongazetesi/Detay

Çağla Şıkel, ödül aldığı anın bir fotoğrafını instagram sayfasından takipçileriyle de paylaştı.

Paylaşıma çok sayıda beğeni ve tebrik yağarken, Çağla Şıkel’in kıyafeti, saçı ve makyajı da çok beğenildi.

İşte o paylaşım:

@yenibirgunfox Ailesi bir ödül daha aldı.Bizleri bu ödüle layık gören herkese ve izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederiz @foxturkiye ❤️ #yılınenmodasabahkuşağıprogramı #fashıontvmodaödülleri

Çağla Şıkel, Fox TV'deki programıyla ödül aldı... 7

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı.1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllardaAtatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyuncusu olarak yer aldı.