Ana sayfa Sosyal Medya Çağla Şimşek, Kardeşlerim dizisinden gitti; nedir bu Ömer’in çektikleri!

Çağla Şimşek, Kardeşlerim dizisinden gitti; nedir bu Ömer’in çektikleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisindeki ayrılık Ömer karakteri üzerinden üzücü oldu! atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim, ikinci sezonunda büyük değişim yaşayacak. Diziye yeni karakterler katılırken, ayrıca bazı isimler de ayrılaracak. Dizi hayranları ayrılacak ilk ismin Çağla Şimşek olmasından çok da rahatsız değil…

Ayşe karakterine hayat veren Şimşek, 2007 yılından bu yana projelerde yer alıyor ve Kardeşlerim’de de başarılı bir iş ortaya çıkardı. Ancak senaristler bu karakterin biletini kesti. Birçok dizi hayranı ise Ayşe karakterinin ayrılmasından çok da rahatsız değil. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Çağla Şimşek hayranları bile karakteri çok da sevmedikleri için bu ayılıktan memnun görünüyor.

Ancak Ömer karakteri üzerinden konuyu düşünenler de var. Ayşe ayrılırsa bu en çok da Ömer karakterinin durumunu etkileyecek. 1995 doğumlu Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer karakteri hikayenin merkezinde yer alıyor. Ömer’in her önüne gelene aşık olması gibi kötü bir huyu var. Ayşe karakteri de giderse Ömer’in durumunun ne olacağını hayranlar sorguluyor.

Çağla Şimşek, Kardeşlerim dizisinden gitti; nedir bu Ömer’in çektikleri! 7

Bir izleyici, “Ömer’i de iyice ayran gönüllü ettiniz, ne olacak çok üzüldüm” diyerek birçok kişinin duygularına tercüman oldu. Ayşe karakterinin ayrılması birçok izleyici açısından yerinde bir karar olarak değerlendiriliyor.

Ancak bazı izleyiciler ise aynı fikirde değil. Dizinin ilk başlarında Ayşe’ye alışamadıklarını kabul eden Kardeşlerim hayranları Ömer ile uyumlarının ise güzel olduğunu belirtiyor. Bir izleyici, “Uyum güzeldi ama Ömer ile Ayşe’nin hikâyesi çok yansıtılmadı nedense. Geri plana attılar ama uyum iyiydi” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Bazı dizi hayranları ise Ayşe’ye de herkesin alıştığını ve karakterin hikayeden gönderilmesinin saçma bir karar olduğunu belirten yorumlar yaptı.

Asiye karakteri ile Ayşe’nin bağını da seven Kardeşlerim hayranları, ayrılık nedeniyle üzgün olduklarını belirten yorumlar da yaptı.