Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin yeni kararı stratejik bir akıl içeriyor!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin yeni kararı stratejik bir akıl içeriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti mesleklerinde daha farklı adımlar atarak, daha farklı sonuçlar elde etme konusunda hem cesaretli hem de heyecanlı… İkilinin 8 yıl aradan sonra yeniden bir dizinin başrolünde olması anlamlı. Gecenin Ucunda projesinin çiftin kariyerindeki anlamı ise stratejik bir bakışın eseri gibi gözüküyor.

Artık sadece oyuncu olarak değil de yapımcı olarak de sektörde yer alma kararı alan ünlü çiftin Alim Yapım isimli şirket ile birlikte birbirinden farklı projeler ortaya çıkarması bekleniyordu. Kadir Doğulu da geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda yeni bir ekip oluşturduklarını ve bu ekip ile de yeni projeler üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu.

Bu projelerden birisi de günlük dizi olarak ortaya çıkmıştı. Çiftin Leylifer isimli günlük dizi projesine başlaması attıkları stratejik adımın ikincisi olarak oldukça anlamlı.

Gecenin Ucunda dizisi için yakında sete çıkacak olan ünlü çift, Peride Celal’in güçlü aşk romanı ile Star TV ekranında yer alacak. Bu durum, hem çiftin 8 yıl aradan sonra yeniden birlikte sete dönmesi nedeniyle önemli hem de Alim Yapım’ın sektörde güçlü bir konum elde edebilmesinin kilometre taşlarının döşenmesi noktasında anlamlı.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin yeni kararı stratejik bir akıl içeriyor! 8

Jessica May’i popüler yapan Yeni Gelin gibi farklı kültürlerdeki bir genç kızın Çukurova’nın aşiretine mensup bir aileye gelin gelmesi hikayesinin bir benzerini Leylifer dizisinde göreceksiniz.

Bella karakteri de Yeni Gelin dizisinde İspanyol kültürünün bir yansıması olarak öne çıkartılmıştı. Ancak o dönemde İspanya’da Türk dizileri bu kadar revaçta değildi.

Leylifer dizisinde de yine baş kadın karakterinin Meksika’da doğması ve İspanya’da yaşaması nedeniyle bir Latin Amerika ve İspanyol kültürü özdeşleşmesini göreceksiniz.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin son yıllarda ülkemizin üretimlerine büyük destek veren Latin Amerika ve İspanyol kültürünün hakim olduğu bölgelere bir mesajı olarak da Leylifer dizisi stratejik anlam taşıyor.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin yeni kararı stratejik bir akıl içeriyor! 9

Anlaşılan ünlü çift yeni projelerini yurt dışında tanıtmak ve yaymak için Türk dizilerine büyük ilgi gösteren bölgeleri hedefliyor. Bu da stratejik bir akıl ile hareket ettikleri ve dünyanın farklı coğrafyalarına ulaşmayı amaçladıklarını gösteriyor.

Leylifer dizisinin yayıncısı da Latin Amerika ve İspanya’ya bu diziyi taşıma noktasında bir avantaj elde edecektir.