Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul sosyal medyanın en klişe esprisini yaptı; yine de güldürdü!

Çağlar Ertuğrul sosyal medyanın en klişe esprisini yaptı; yine de güldürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının en başarılı dizisi net bir şekilde Afili Aşk… Elde ettiği reyting oranları sonrasında kış sezonunda da ekranda varlığını sürdüren Afili Aşk dizisi ödül sevinci yaşadı.

Magazin Gazetecileri Derneği 24. Altın Objektif ödüllerinde Afili Aşk’taki rolleri ile Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul da ödül alan isimler arasındaydı.

Burcu Özberk, Ayşe karakteriyle “Yılın Romantik Komedi Kadın Oyuncusu”; Çağlar Ertuğrul da yine aynı dizideki Kerem rolüyle “Yılın Romantik Komedi Erkek Oyuncusu” ödüllerinin sahibi oldu.

İki ünlü oyuncunun ödül törenindeki uyumlu halleri de büyük beğeni topladı.

Çağlar Ertuğrul sosyal medyanın en klişe esprisini yaptı; yine de güldürdü! 8

Sadece dizi setinde değil, etkinliklerde de uyumlu bir çift görüntüsü çizen iki oyuncu profesyonellikleriyle de dikkatleri çekti.

Çağlar Ertuğrul ödül töreninden sonra Asena Tuğal ve Taner Rumeli ile birlikte fotoğrafını paylaştı.

Ancak bu fotoğrafın çözünürlüğü çok düşüktü ve Çağlar Ertuğrul da sosyal medyada artık klişe olan “tost makinesi” esprisini yaptı.

Artık sosyal medyada beğenilmeyen fotoğraflar için kullanılan ‘tost makinesi ile mi çektin’ sözünü paylaşımında kullana Çağlar Ertuğrul, sosyal medya diline hakim olduğunu da gösterdi.

Çağlar Ertuğrul sosyal medyanın en klişe esprisini yaptı; yine de güldürdü! 9

Halbuki ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada sosyal medyayı pek fazla kullanmak istemediğini dile getirmişti.

Ertuğrul’un bu sözünden sonra bir süre sosyal medyada suskun kalıp, sonrasında yeniden paylaşımlara başlaması dikkat çekti.

Yaptığı esprili paylaşımlar da hayranlarının beğenisini kazanan ünlü oyuncu, takipçilerini hem bilgilendiriyor hem de eğlendiriyor.