Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner hayranlarına yeni bir sürprize hazırlanıyor!

Aslıhan Güner hayranlarına yeni bir sürprize hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisindeki iki sezon süren başarılı performansı ile göz dolduran Aslıhan Güner, geçen sezon ise Uzak Şehrin Masalı dizisinde yer aldı. Hikayenin düşük reytingler nedeniyle yarıda kalması sebebiyle şanssızlık yaşayan Aslıhan Güner, sezon içinde başka bir projeyle de hayranlarının karşısına çıkmadı.

Yaz dönemi için ise gelen teklifler arasında Tek isimli sinema filmini kabul eden oyuncu, Tamer Levent’in de yer aldığı ve Türkiye’de farklı bir teknikle çekilmesi nedeniyle dikkat çeken filmin konuk oyuncularından birisi oldu.

Tek filminde Tamer Levent, Profesör Doktor Adem Tek karakterinde yer alıyor ve geçtiğimiz hafta oyuncu çekimler için sete çıkmıştı. Filmde aslında tek bir kişi üzerinden anlatılan bir hikaye var ve geçmişe dönüşlerde ise bazı isimler Tamer Levent’e yardımcı oluyor.

Aslıhan Güner hayranlarına yeni bir sürprize hazırlanıyor! 58

Aslıhan Güner de Adem Tek karakterinin vefat eden eşi Doç. Dr. Canan Güler Tek isimli karakteri canlandırıyor. Sete çıkan oyuncu, Maşukiye’deki fotoğraf çekimlerine de katıldı. Filmde Aslıhan Güner görüntüsü ile değil fotoğrafları ve sesiyle bulunacak. Bunun için de filmin setinde 1 gün geçiren oyuncu, Tamer Levent ile de bir araya gelerek poz verdi.

Hikayesini Gamze Birsöz Koç’un yazdığı, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Medyastil Film’in üstlendi.

Aslıhan Güner hayranlarına yeni bir sürprize hazırlanıyor! 59

Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan, şehirden uzağa yerleşen ve insanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran “Profesör Doktor Adem Tek” karakterine hayat veriyor.