Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinden ayrıldığına inanmayanlar Poyraz Karayel örneğine sarıldı!

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinden ayrıldığına inanmayanlar Poyraz Karayel örneğine sarıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in reytinglerde çok başarılı dizisi Teşkilat dizisi başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılık haberiyle kısa süre önce gündemi ele geçirmişti. Çok başarılı giden dizide başrol oyuncusunun ayrılığına bir türlü anlam veremeyen izleyiciler hala yaşananlara inanamıyor. Teşkilat gibi etkili bir dizinin birçok oyuncusu ayrıldı ama Çağlar Ertuğrul’un gidişi izleyiciler için en sarsıcı olanıydı. Bu duruma hala inanamadığını ifade eden birçok izleyici, sosyal medyadan çeşitli yorumlar paylaşıyor. Hatta bazı izleyicilerin çeşitli komplo teorileri bile var.

Sosyal medyada yıllar önce Poyraz Karayel’de uygulanan bir oyunun Teşkilat dizisinde de oynanabileceğine yönelik bazı yorumlar paylaşılıyor. Tabii ki bunların aslı yok. Çağlar Ertuğrul ayrılık kararını aldı ve diziye veda etti. Yapımcı tarafından da ayrılık doğrulandı ve konu kapandı. Ancak hala ünlü oyuncunun ayrıldığı gerçeğini kabul etmeyenler de var.

Ancak tüm bunlara rağmen bazı izleyiciler hala bunun gerçek olduğuna inanmıyor. Bu izleyicilere göre Teşkilat dizisi, yıllar önce ekrana gelen Poyraz Karayel dizisinde uygulanan bir oyunun benzeri olduğunu düşünüyor. Bu izleyicilere göre bu haberin arkasında bir sürpriz gizli.

Tabii ki bunların hepsi spekülasyon, yani gerçekle bir ilgisi yok. Sosyal medyada bu tür yorumlara inanlar da bulunabilir ama gelen bilgiler Çağlar Ertuğrul’un üçüncü sezonda dizide olmayacağına işaret ediyor.

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinden ayrıldığına inanmayanlar Poyraz Karayel'i örneğine sarıldı! 2

Peki bu spekülasyonların dayanağı olan, yıllar önce Poyraz Karayel dizisinde ne olmuştu? Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı Poyraz Karayel dizisi tüm Türkiye’yi etkisi altına almıştı.

Üç sezon yayınlanan dizide sezon finali sahnesinde İlker Kaleli’nin canlandırdığı Poyraz Karayel karakteri öldü. Hatta İlker Kaleli veda mesajı yayınladı. Karakterin öldüğüne inanmak istemeyenler, oyuncunun üst üste iki tweeti ile şaşkına dönmüştü. Çünkü İlker Kaleli hayranlarına veda etmişti. Ancak bir sonraki sezonda İlker Kaleli diziye geri döndü. Tabii bunun bir kandırmaca ve diziyi öne çıkartma taktiği olduğu da ortaya çıktı.

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinden ayrıldığına inanmayanlar Poyraz Karayel'i örneğine sarıldı! 3

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat’ın, birkaç hafta önceki sezon finali bölümüne büyük patlama damgasını vurmuştu. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulmuştu. Hatta ilk sezon finalinden sonra da oyuncunun diziden memnun olmadığını ve ayrılacağı iddiası ortaya atılmıştı.