Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas’ı Sinan Tuzcu bu defa bambaşka bir rolde!

Alparslan Büyük Selçuklu’nun Dukas’ı Sinan Tuzcu bu defa bambaşka bir rolde!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Sinan Tuzcu yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. 49 adlı filmin kadrosunda yer alan oyuncu instagram hesabından canladırdığı karakteri paylaştı.

TRT1’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ‘Dukas’ karakterini canlandıran usta oyuncu Sinan Tuzcu, dizinin sezon arası vermesinin ardından 49 filmi için kamera karşısına geçti.

Hakan İnan’ın yönetmenliğini yaptığı film, yakın tarihimize ışık tutan ve o dönem büyük gerilim yaşanan bir sürece işaret ediyor. Sinan Tuzcu’nun paylaşımı film ile ilgili merakı artırdı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Dukas'ı Sinan Tuzcu bu defa bambaşka bir rolde! 7

Oyuncu paylaşımına, “Keyifle izlenecek çok iyi bir film geliyor” notunu düştü. Hatay’da çekilen filmde DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alması konu ediliyor.

O günlerde yaşananların perde arkasına da ışık tutacak olan filmde aynı zamanda bol bol aksiyon sahneleri yer alacak. Başrolünde İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir’in yer aldıkları 49 filminde Sinan Tuzcu’yla birlikte ayrıca Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat da rol alıyor.

Yapımcılığını CNP Film’in yaptığı 49 filminin görüntü yönetmenliğini ise Özcan Alper’in Sonbahar filminin Altın Koza ödüllü görüntü yönetmeni Feza Çaldıran yapıyor.