Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Sevda Erginci’nin taciz itirafı şaşırttı!..

Ünlü oyuncu Sevda Erginci’nin taciz itirafı şaşırttı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci 11 yıldır ekranlarda. Bugüne kadar pek çok farklı projede farklı karakterlere hayat veren ve performansıyla beğeni toplayan  oyuncu şu sıralar TRT1 dizisi Seni Kalbime Sakladım’da başrolde yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren güzel oyuncu, setlerde pek çok kez uğradığı taciz olaylarından söz etti ve bu durumla nasıl baş ettiğini anlattı.

Çok kez psikolojik tacize uğradığını belirten Sevda Erginci aynı zamanda çok taciz olayına şahit olduğunu da söyledi. Fiziksel taciz yaşamadığını, sette biraz oğlan çocuğu gibi eril bir durumda olduğunu, bu sebeple buna kimsenin cesaret edemeyeceğini belirten ünlü oyuncu, psikolojik tacize ise çok fazla maruz kaldığını belirterek, “Ama psikolojik olarak cesaret ettiler.

Ünlü oyuncu Sevda Erginci'nin taciz itirafı şaşırttı!.. 7

Bunları anlatmak da zor, seni kadınlığından vuramazsa oyuncu tarafından vurmaya çalışıyor. İşte, oyun vermiyor; yaptığın şeyi aşağılıyor, kadınlığını ya da oyunculuğunu aşağılıyor… Bunu da öyle bir yerden yapıyor ki sen bunu şikâyet de edemiyorsun, bir şey söyleyemiyorsun. Artık mücadele etmeyi öğrendim.” ifadelerini kullandı.

Sevda Erginci, diğer oyuncu arkadaşları da yaşadıklarını yaşamasın diye kendisini buna maruz bırakan insanların isimlerini oyuncu çevresinde duyurduğunu da sözlerine ekledi.

Aşk hayatı hakkında da açıklamalarda bulunan güzel oyuncu kalbinin boş olduğunu itiraf ederek bugüne kadar ikili ilişkilerinde çok kandırıldığını belirtti. Özel ilişkilerinde çok aldatıldığını belirten oyuncu kendisinin ise hiç aldatmadığını ifade etti.