Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam’ın ardından yeni sezonda ekrana döneceğini doğruladı!

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam’ın ardından yeni sezonda ekrana döneceğini doğruladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların başarılı oyuncularından birisi olarak dikkatleri çeken Burcu Özberk, Güneşin Kızları dizisiyle kariyerinde bir çıkış yakalamıştı ilk olarak. Ekrana son geldiği dizi ise romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam olmuştu. Oyuncu, başarılı performansı ile bu diziyle birlikte hayran kitlesini de büyüttü.

İlhan Şen ile Aşk Mantık İntikam’daki partnerliği beğeni toplayan oyuncu, yaz sezonunda yayınlanan dizinin tutmasıyla birlikte 46 bölüm boyunca Haziran ayından Nisan ayına kadar ekranda kaldı. Uzun bir dönem süren çekimlerden sonra da bir süredir dinleniyor Burcu Özberk.

Hayranları ise onu yeniden bir yaz dizisinde görmek için bekledi. Fakat oyuncu bu kez sezon dizisi tercih etti. Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen yeni dizilerden birinde başrolde yer alacak. Burcu Özberk’in ekrana döneceği şeklindeki haberler gündeme gelmişti.

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam'ın ardından yeni sezonda ekrana döneceğini doğruladı! 8

Ancak oyuncunun hangi dizide rol alacağı, partnerinin kim olduğu ile ilgili detaylar çok fazla bilinmiyordu. Kulislerden gelen bilgilere göre oyuncunun Alp Navruz ile partner olma ihtimali yüksek. Navruz’un ismi bir süredir Gold Film imzalı bir diziyle anılıyordu. İsmi ve detaylar henüz netleşmese de ekranda bir dönem dikkat çeken asker temalı dizilerden olması beklenen ve Savaşçı benzeri bir dizi olacağı konuşuluyor.

Burcu Özberk’in Alp Navruz ile partner olacağı şeklindeki kulis bilgilerinin ardından oyuncunun yaptığı bir açıklama ise dikkatleri çekti. Şu sıralar tatilde olan ve bol bol yeni sezon için enerji toplayan Burcu Özberk, yaptığı açıklamayla hayranlarına güzel haberi de verdi!

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam'ın ardından yeni sezonda ekrana döneceğini doğruladı! 9

Özberk, detaya girmese de kendisini ekranda görmek için sabırsızlanan izleyicilerine döneceği haberini verdi!
Başarılı oyuncu, “Şu an görüştüğüm ama netleşmeyen çok fazla proje var en yakın zamanda tekrar ekranlarda olacağım ama şu an sadece tatilin tadını çıkarmak istiyorum” diye konuştu. Böylelikle önünde bazı seçenekler olduğu ve bunlardan birini kabul ederek yeni sezonda ekranda olacağını belirterek hayranlarını sevindirdi Burcu Özberk.

Kulislerde konuşulduğu gibi Alp Navruz ile partner mi olacak, yoksa bambaşka bir proje ile mi ekrana gelecek henüz net bir durum yok. Zaten kendisi de bu konuyla ilgili açıklamayı yapıyor. Fakat oyuncu, gelen tekliflerden birini değerlendirerek Eylül sezonu ile birlikte ekranda olacağını da ilk ağızdan teyit etmiş oldu…