Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’nın hayranı olduğu film serisi ve oyuncu bakın kim?

Halit Özgür Sarı’nın hayranı olduğu film serisi ve oyuncu bakın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gizli Saklı dizisinde Levent karakteri ile izlemekte olduğumuz Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim gibi dram yönü ağır bir projeden sonra komedi içerikli yaz dönemi için hazırlanan diziyle farklı bir performans ortaya koyuyor.

Sinem Ünsal ile başrolü paylaşan Halit Özgür Sarı, gizli polis olarak hikayede yer alıyor ve bir suç şebekesini farklı bir kılığa girerek takip etme görevini yerine getiriyor. Eğlencesi bol olan Gizli Saklı dizisi reytinglerde çok iyi bir noktada olmasa da yaz döneminin alternatif yapımlarından birisi oldu.

Sinemaya büyük tutkusu bulunduğunu açıklayan Halit Özgür Sarı, müsait olduğunda mutlaka bir film izleyerek gününü geçirdiğini anlattı. Oyuncu, “Sinemayla aram iyi. Her gün en azından bir film izleyerek geçiyor. Çok yoğun olduğumuz günlerde bir filmi günlere bölüyorum. Gece çok geç de bitse set, kaçta eve gittiğimin bir önemi yok. Bir şey izlemeden uyuyamıyorum” açıklamasını yaptı.

Sinemanın hayatında büyük bir yerinin olduğunu bu sözlerle ifade eden Halit Özgür Sarı, en son Batman filmini izlediğini de belirtti. Batman’ın bütün serilerini izlediğinden bahseden oyuncu, filmi çok kaliteli bulduğunu da ifade etti.

Batman film serisinde 3 yapımda yer alan ünlü oyuncu Christian Bale seviyesine sonraki aktörlerin çıkamadığını anlatan Halit Özgür Sarı, “En son Batman’i izledim, çok beğendim. Hemen hemen bütün serileri izlemişimdir. Film çok kaliteli, çok güzeldi. Sinematografisi çok kuvvetliydi, renkler, yaratılan dünya çok özeldi” diye konuştu.