Ana sayfa Sosyal Medya Çalışkan, hırslı ve sempatik! Su Burcu Yazgı Coşkun bu sözleri bakın kimin için söyledi!

Çalışkan, hırslı ve sempatik! Su Burcu Yazgı Coşkun bu sözleri bakın kimin için söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizi projesi ile büyük popülerlik elde etti. Daha 7 yaşındayken setlerle tanışan ve şimdilerde ergenlik döneminin içinde bulunun genç oyuncu, sosyal medyada da isim en popüler kadın oyuncular listesinin zirvesinde yer alıyor.

Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteri ile birbiri ardına büyük başarılar kazanan Su Burcu Yazgı Coşkun, partneri Onur Seyit Yaran ile de çok iyi anlaşıyor. Aralarında yaş farkı olmasına rağmen, ekrana çok fazla bir şey yansımazken, ikilinin arasının çok iyi olduğunu da hayranları biliyor.

Çalışkan, hırslı ve sempatik! Su Burcu Yazgı Coşkun bu sözleri bakın kimin için söyledi! 8

Asiye ve Doruk karakterlerinin bu kadar çok sevilmesinin altında iki genç oyuncunun birbirleri ile çok uyumlu olmaları etkili oldu. Dizinin ilk döneminde Onur Seyit Yaran partnerini güzel sözlerle motive etmiş,

Su Burcu Yazgı Coşkun, o günler için şöyle konuştu: “Hiç korkum olmadı. Onur, başta bana ‘güzel olacak, işe yarayacak, enerjimiz tuttu’ dedi. Ben o kadar farkında değildim, ama korkum da yoktu. Sonra Onur’un dediği çıktı, çok sevildi.”

Sabah gazetesinin youtube hesabındaki röportajda Su Burcu Yazgı Coşkun, partnerini “Çalışkan, hırslı ve sempatik” kelimelerini ile ifade etti.

Oyuncu, partneri hakkında şunları anlattı: “Çok sevdiğim bir insan. Çalışkan, hırslı ve çok sempatik. İnsanlarla çok kolay iletişim kuruyor. Enerjisi bana da geçiyor.”

Çalışkan, hırslı ve sempatik! Su Burcu Yazgı Coşkun bu sözleri bakın kimin için söyledi! 9

Sette çekimlerde olmadığı dönemlerde hem arkadaşları ile sohbetler yaptığını hem de karavanda uyuduğunu anlatan genç oyuncu, dizide her şeyin yolunda olduğundan da bahsetti.

Hikaye güçlü bir dram olduğu için sette de zorlu sahneler çektiklerini, gözyaşı ve kavganın hikaye içinde hiç eksik olmadığını anlatan oyuncu, genelde zorlandıkları sahnelerin dış etkenlerden kaynaklandığını anlattı.

Dış etkenler nedeniyle sahnelerin iptal olmasına sinirlendiğini de anlatan Yazgı, sahnelerde gülmediğini ama sadece Cüneyt Mete ile olan sahnelerde gülmekten çekemediği anlar yaşandığını ifade etti.